INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BEȘIKTAȘ - KAYSERISPOR 2-0

VIDEO Execuție GENIALĂ a lui Quaresma în fața lui Șumudică » A ridicat stadionul în picioare cu o fază de generic

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 11:26

Kayserispor, echipa lui Marius Șumudică, a fost învinsă pe terenul celor de la Beșiktaș, 0-2, într-un meci din etapa a 32-a din campionatul Turciei.

Sârbul Dusko Tosici a deschis scorul în minutul 31, cu o lovitură de cap din mijlocul careului. Golul turcilor a venit după o fază incredibilă creată de Ricardo Quaresma. Mijlocașul portughez, 34 de ani, a avut o execuție de generic, centrând perfect din rabona și uimindu-i pe adversarii săi.

Golul de 2-0 a fost marcat în minutul 45 de Adriano, fostul jucător al Barcelonei, din pasa lui Ryan Babel. Kayserispor este pe locul 8, cu 44 de puncte, iar Beșiktaș este pe 4, cu 65 de puncte.

Citește și: Supărat după eșecul cu Beșiktaș, Șumudică și-a dezvăluit planul pentru la vară

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Mai 2018, 13:04

Quaresma e un amator fata de cariera stralucita a lui ***. Oare de ce au disparut articolele alea laudative la adresa lui de pe acest site? Sa fie cumva faptul ca nu a mai castigat un meci de vreo 3-4 luni? In rest, am inteles, il "amintiti" ca stiti ca se intoarce in cateva saptamani cu coada intre picioare in mamaliga1, probabil la fecesebeu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close