INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Fanii ”ciocănarilor” i-au umilit pe milionarii lui Chelsea după eşecul cu 1-3 cu West Ham: ”Atîţia bani irosiţi!”

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 21:58

N-a scăpat nici managerul albaştrilor, Rafa Benitez, căruia i s-a scandat ”Dimineaţă te dau afară!”


Coşmarul lui Chelsea continuă şi sub comanda lui Rafa Benitez. Nu mai cîştigă nici măcar atunci cînd deschide scorul şi pare să aibă meciul în mînă, cazul deplasării de ieri cu West Ham (1-3).

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Pe Upton Park, oaspeţii au început în trombă: 0-1 în minutul 13 (Mata). Avantaj pe care l-ar fi putut multiplica dacă nu se întreceau în ratări. Şi cum se întîmplă adesea, şansele irosite s-au răzbunat la poarta cealaltă.

Cech a rezolvat cîteva mingi grele, dar la reluare a fost pur şi simplu copleşit. Carlton Cole (63, după un fault în atac), Diame (86) şi Maiga (90+1) au dat foc tribunelor, care i-au strigat lui Benitez "Dimineaţă te dau afară!", iar milionarilor săi le-au scandat "Atîţia bani irosiţi!".

7 meciuri la rînd are Chelsea fără victorie în campionat, ultimele 3 sub comanda lui Benitez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
akcent83
akcent83  •  02 Decembrie 2012, 13:34

manevra a jucatorilor pt ca l-au dat afara pe Di Matteo

flo_ax
flo_ax  •  02 Decembrie 2012, 01:10

Sa te haladesti la calamitatea de Benitez, cand din vara ai optiuni gen Guardiola sau Mourinho, e aceeasi mentalitate falimentara dintotdeauna a rusului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează