INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE - MANCHESTER CITY 0-2

VIDEO Faza etapei în Newcastle-Manchester City » Edin Džeko a dat un călcîi de cinci stele la golul lui David Silva

David Silva sărbătorește golul marcat cu Newcastle, foto: reuters
David Silva sărbătorește golul marcat cu Newcastle, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 20:28

În deplasarea de la Newcastle, Manchester City a strîns din dinţi încă din minutul 39, atunci cînd David Silva a marcat primul gol al partidei şi a stîrnit o ripostă susţinută a gazdelor.

Campioana din Premier nu a arătat un joc solid şi a fost nevoită să se lupte pentru fiecare secundă de posesie, cu gazdele forţînd în permanenţă.

Newcastle a ratat cu lejeritate cîteva ocazii mari în ultimele minute ale meciului. "Coţofenele" au cedat abia după ce au fost surprinse pe ultimul contraatac al meciului.

City a bătut cu 2-0, argentinianul Sergio "Kun" Aguero asigurînd cele trei puncte în al treilea minut al prelungirilor. Faza meciului a fost realizată de bosniacul Dzeko, care a dat un călcîi incredibil pentru Silva, la golul marcat de spaniol.

VEZI VIDEO AICI CU TOATE GOLURILE

Liverpool a debutat şi ea cu dreptul
Liverpool a luat startul perfect în Premier League, cu o victorie, 2-1, împotriva lui Southampton, echipă ce îl aşteaptă în rîndurile sale pe Gardoş. Southampton a avut o ocazie imensă de a bifa un punct pe Anfield, însă lovitura de cap a lui Shane Long, jucător de 12 milioane de lire sterline, din 4 metri, a trecut pe lîngă poartă în ultimele 3 minute. Detalii şi video aici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
luciansj
luciansj  •  17 August 2014, 21:14

Ce inseamna calcii ? Ziaristi analfabeti... Macar gramatica de baza sa o stiti.

yosyo
yosyo  •  17 August 2014, 21:11

Iti place fotbalul ? Te crezi bun manager ? Atunci te provoc sa iti demonstrezi calitatile pe cel mai nou simulator de football manager online : ://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Zegaroth Joaca se poate transforma in bani reali !!!

dam_la_buci
dam_la_buci  •  17 August 2014, 21:08

Gaborul nebun din Targu Mures mâncătorul de balega pe forum, Șezărikă trompeta mizeriei maghiare CeFuRa Kolozsvari Vasutas Sport Club!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează