INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Florin Andone, nominalizat la golul anului! » Reușita cu care i-a extaziat pe englezi

Florin Andone FOTO: Reuters
Florin Andone FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 17:23

Florin Andone (25 de ani) a fost nominalizat pentru cel mai frumos gol al lui Brighton în 2018. Atacantul român conduce detașat în top, cu reușita din partida câștigată de echipa lui, scor 3-1, în fața lui Crystal Palace. 

Intrat pe teren în minutul 35 în locul accidentatului Glenn Murray, Andone a a reușit cu o cursă de senzație în al patrulea minut de prelungire al primei părți cu Palace. A depășit doi adversari, apoi a trimis mingea dintr-un unghi închis.

Vârful naționalei conduce categoric în sondajul lansat pe Brighton pe Twitter, cu 54 la sută dintre voturi. Rezultatul va fi anunțat mâine.

Vezi VIDEO cu golul AICI

Urmează duelul cu Liverpool

Brighton, locul 13 în Premier League, primește sâmbătă vizita liderului Liverpool.

„Nu contează cât de bine joacă echipa în acest moment. Liverpool te poate bate 5-0 indiferent de forma pe care o traversezi. Este una dintre cele mai bune formații din lume în acest moment. Vom lupta pentru fani și sper să îi facem fericiți la final!”, a declarat Andone pentru site-ul oficial al lui Brighton. 

Vezi și: 

VIDEO Măcel în Cupa Ligii Angliei! City a uitat să se mai oprească din a marca, 9-0, dar managerul lui Burton s-a distrat la final: "Mi-ar trebui o sticlă"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează