INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS MONACO - TOULOUSE 3-1

VIDEO+FOTO 8 victorii consecutive » Record! Monaco, sprint spre titlul pe care-l așteaptă din 2000 » Când Mbappé avea un an și jumătate!

Foto: Reuters +11   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 10:24

"Prinții" monegasci, cu un Mbappé irezistibil, au deja 83 de puncte, alt record în Principat. Încă patru meciuri spre trofeu. N-au mai fost campioni de 17 ani, de la marea echipă a lui Barthez, Trezeguet, Gallardo și Marco Simone.

"Acum, ne putem gândi la Champions League. Dar nu aș ceda această victorie în fața lui Toulouse pentru una cu Juventus". Leonardo Jardim, antrenorul lusitan care face Monaco să zboare, știe că titlul este principalul obiectiv. Și cel mai aproape de echipa sa.

"Peste ani, lumea își va aminti de noi"

Sâmbătă, cu tânărul Mbappé din nou decisiv, roș-albii au mai câștigat un meci (întorcând fulminant de la 0-1). Al 8-lea succes la rând în campionat și tot al 8-lea consecutiv acasă, pe Louis II.

Ambele recorduri în istoria clubului din Principat. Iar "prinții" monegasci au reușit încă o performanță. Pentru întâia oară, au adunat 83 de puncte în Ligue 1. "Un record important. Peste ani, vom spune că a fost realizat de jucătorii din 2017. Lumea își va aminti de acești jucători", a declarat Jardim. Jucătorii antrenați de el.

Vezi VIDEO cu golurile partidei cu Toulouse

Tot PSG a fost pe 2 și atunci

Mai sunt patru partide, trei victorii le ajung să cucerească al 8-lea titlu. Pe care îl așteaptă din 2000. Când Claude Puel pregătea o super formație. Cu Barthez în poartă, o apărare în care apăreau Sagnol, Rafa Márquez și Riise, Giuly și Lamouchi erau la mijloc, iar Trezeguet și Marco Simone marcau gol după gol în atac, susținuți din spate de argentinianul Gallardo. Și tot PSG a fost atunci pe locul 2.

La acea vreme, Kilyan Mbappé avea doar un an și jumătate. Acum, 17 ani mai târziu, el conduce Monaco spre o altă mare performanță. 

Cifrele revelației Mbappé

22 de goluri a marcat în ultimele 20 de meciuri în care a fost titularizat în toate competițiile

64 de minute îi trebuie pentru a fi decisiv în Ligue 1 (14 goluri și 5 pase decisive); doar Messi e peste el în primele 5 campionate europene (60)

2,9 șuturi îi sunt suficiente ca să înscrie în campionat în 2017, cea mai bună medie printre jucătorii de elită care au încercat cel puțin 20 de șuturi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10203839225041363
Vasi Mar  •  30 Aprilie 2017, 13:47
Postat de cneius pe 30 Aprilie 2017, 12:25

Faceti un dus si racoriti-va ! Mai sint totusi 4 meciuri, iar urmatorul este chiar la locul 3.

"LOCUL 3" VA JUCA SI CU psg!

cneius
cneius  •  30 Aprilie 2017, 12:25

Faceti un dus si racoriti-va ! Mai sint totusi 4 meciuri, iar urmatorul este chiar la locul 3.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează