INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JAPONIA

VIDEO+FOTO Toți ochii pe Iniesta! Imagini spectaculoase din Japonia: mii de oameni cu măști medicinale în tribunele lui Vissel Kobe

FOTO: Twitter @Andres Iniesta +10   FOTO
FOTO: Twitter @Andres Iniesta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 17:40

Japonia, țara care ar trebui să organizeze în vară Jocurile Olimpice, a intrat în alertă din cauza Coronavirusului. 

Mai multe evenimente sportive au fost amânate în Țara Soarelui Răsare, printre care și întreaga etapă din prima divizie de fotbal. Partidele care au apucat să se joace au oferit imagini spectaculoase. 

La meciul din prima rundă dintre Vissel Kobe, formația lui Andres Iniesta, și Yokohama FC, încheiată 1-1, toți spectatorii au purtat măști medicinale, spre deliciul fotoreporterilor, care au surprins câteva imagini spectaculoase.

VIDEO // Rezumatul meciului Vissel - Yokohama FC

Competiții fără spectatori 

Imaginile din Japonia sunt dezolante. Ecoul sportivilor răsună în arenele moderne din toate orașele Japoniei, indiferent de sport, de la baseball, la baschet și până la competițiile cu tradiție. 

+6 FOTO

Maratonul din Tokyo, unul dintre cele mai mari din lume, a fost restrâns la câteva sute de atleți, față de numărul obișnuit de peste 34.000. Cursa era urmărită de pe margine de peste un milion de fani. Anul acesta doar câțiva japonezi și-au făcut curaj să iasă din case.

319 cazuri de Coronavirusau fost confirmate până astăzi în Japonia. 6 persoane au murit din cauza virusului

Jocurile Olimpice, în pericol

Cea mai amplă întrecere este, fără dubiu, Jocurile Olimpice de vară, găzduite de Tokyo, care au drept dată de start 24 iulie. Ministrul nipon pentru JO, Seiko Hashimoto, a afirmat următoarele: „Contractul prevede ca Jocurile să fie ținute pe durata lui 2020. Acest lucru poate fin interpretat ca o permisiune pentru amânare”. 

Intervenția lui Hashimoto vine ca răspuns după o interpelare în Parlament. Indiferent de acest lucru, guvernul japonez și orașul desemnat, prin Comitetul de Organizare, sunt hotărâte să găzduiască întrecerile așa cum sunt ele programate. De asemenea, ministrul a spus că, în acordul semnat cu CIO în acest sens, doar forul suprem olimpic are dreptul de a anula o ediție de JO. 

Vezi și: 

Islanda - România, amânat din cauza coronavirus?! Anunțul-șoc făcut de FIFA: „Sănătatea e mai importantă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1662369010695284
Giugiuca Irinel  •  04 Martie 2020, 19:43

Pe bune? Care spectatori? Care măști? In rezumatul prezentat scorul s a terminat 1 - 0 :)))) despre ce 1-1 vorbiti? Va mai suportati, ma?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează