INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER OFICIAL

VIDEO+FOTO Cel mai scump fundaș din istorie! Liverpool i-a suflat un fotbalist lui City pentru o sumă astronomică

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat joi, 28 decembrie 2017 09:13

Virgil Van Dijk (26 de ani) a ajuns la un acord cu Liverpool şi a devenit cel mai scump fundaş din istorie, după ce "cormoranii" i-au plătit lui Southampton 75 de milioane de lire, (85 de milioane de euro).

Astfel, Van Dijk devine și olandezul pentru care s-a plătit cea mai mare sumă de transfer. În urmă cu 17 ani, "tunarii" au primit 40 de milioane de euro pentru Overmars.

"Cormoranii" l-au deturnat din drumul spre Manchester City pe olandez. Transferul lui Van Dijk la Liverpool a fost anunţat pe site-ul oficial: "Fotbal Club Liverpool confirmă că au ajuns la un acord cu Southampton pentru transferul lui Van Dijk. El va semna pe 1 ianuarie, atunci când se va deschide perioada de transferuri în Anglia."

Van Dijk a postat pe Twiter o poză cu tricolul lui Liverpool scriind: "Sunt încântat şi onorat să devin jucătorul lui Liverpool. Astăzi este o zi mare pentru mine şi familia mea, pentru că mă alătur unuia dintre cele mai mari cluburi din lume. Voi da tot ce am mai bun pentru a încerca să ajut acest mare club să obţină ceva special în următorii ani."

Olandezul va purta tricoul cu numărul 4 şi ar putea debuta în turul 3 al Cupei Angliei, pe 5 ianuarie, împotriva lui Everton.

sursa: the Guardian

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  28 Decembrie 2017, 12:19

A innebunit lumea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează