INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO+FOTO Despărțire în lacrimi pentru Iniesta! A plâns la ultima sa conferință în calitate de jucător al Barcelonei

Foto: Reuters +7   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 15:28

Andres Iniesta, căpitanul Barcelonei, și-a anunțat astăzi plecarea de la formația catalană cu care a câștigat nu mai puțin de 31 de trofee.

Mijlocașul ajuns la 33 de ani îmbracă tricoul Barcelonei de la vârsta de 12 ani. Acesta va fi ultimul său sezon pentru echipa catalană urmând să meargă la o formație din China.

Fotbalistul a fost aplaudat la scenă deschisă de toți cei prezenți la ultima sa conferință de presă la Barcelona și nu și-a putut stăpâni lacrimile.

"Acesta este ultimul meu sezon aici. Am luat această decizie de mai mult timp. Pentru mine, Barcelona este cel mai mare club din lume, acest club mi-a dat totul. E o zi foarte dificilă pentru mine, să vin aici şi să-mi iau la revedere. Mi-am petrecut toată viaţa aici, la Barcelona. O mare contribuţie pentru cine am ajuns o au Barcelona şi La Masia. Le sunt foarte recunoscător", a spus Iniesta.

31 de trofee
de trofee a luat Iniesta cu Barca, dintre care 21 în Spania și 10 internaționale, 4 Ligi, 3 CM ale Cluburilor şi 3 Supercupe ale Europei

57 de goluri
și 140 de assisturi are Iniesta în 670 de meciuri pentru Barca. Un gol și o pasă decisivă a reușit în 7 finale de Cupa Regelui

34 de ani
va împlini mijlocașul spaniol pe 11 mai. Joacă din 2002-'03 la prima echipă blaugrana, cu care a cucerit 8 titluri de campion

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1908914376000481
Gabi Popa  •  27 Aprilie 2018, 21:55

N-o sa pot uita un amical Spania-Argentina - cred ca era in 2009, anul in care Barca trecea in semifinala de Chelsea, cu ajutorul arbitrilor. Si in amical, ca si in returul cu Chelsea, el a fost cel care controla jocul . Parca terenul se inclina pe partea pe care juca Iniesta. In amical, la o faza terminata fara gol, cred ca se stransesera 7-8 argentinieni in apropierea lui. Vreo 4-5 pase ale spaniolilor, urmate de un sut la poarta din careul mic - argentinienii spectatori. E greu de inteles pt mine, cum de Messi sau Ronaldo au fost considerati mai buni decat el. Nu cred ca a mai reusit vreo tara sa aiba o asa productie de mijlocasi, cum au avut spaniolii in ultima perioada. Plus ca majoritatea mi se par foarte inteligenti (nu doar in joc) - de la Xavi, Iniesta pana la Isco si Asensio. Nu mai zic de Silva sau Javi Martínez.

169060557063831
Stefan Anghel  •  27 Aprilie 2018, 16:55

ACUM CA ESTE LIBER DE CONTRACT ,NU L-AR TENTA O AVENTURA IN NEVERLAND AKA MIMAO BUCHAREST ???

mariuss72
mariuss72  •  27 Aprilie 2018, 16:38

Ca si fan Real imi scot palaria in fata acestui mare jucator si caracter. A zis bine Ramos, daca l-ar fi chemat Iniestinho, ar fi avut cel putin doua baloane de aur.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close