INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO + FOTO Eșec dramatic pentru Real Madrid în La Liga! Espanyol a câștigat în prelungirile partidei

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 23:01

Fără Cristiano Ronaldo și Casemiro, neincluși în lot pentru a fi odihniți, Real Madrid a pierdut cu Espanyol, scor 0-1, pe care a întâlnit-o în etapa cu numărul 26 pe Cornella-El Prat. 

VEZI AICI VIDEO!

În ciuda faptului că formația lui Zidane a avut posesia, marile ocazii au aparținut gazdelor, care au avut și un gol anulat. Asta în ciuda faptului că startul meciului a fost al lui Real Madrid.

Prima ocazie a meciului a fost la poarta gazdelor, în minutul 7, Bale a reluat cu capul, însă pe direcția lui Diego Lopez, care a reținut în doi timpi. 20 de minute mai târziu a venit rândul lui Keylor Navas să se facă remarcat. Gerard Moreno a scăpat singur, însă portarul lui Real Madrid a respins în corner, cu piciorul.

În minutul 30, Moreno nu l-a mai iertat pe Navas, a înscris cu un șut la colțul lung de la 10 metri, însă arbitrul a anulat golul pe motiv de ofsaid. Decizia pare să fie una la limită.

A doua repriză a adus-o tot pe Espanyol în prim plan din punct de vedere al ocaziilor. Piatti a centrat din corner, iar Oscar Duarte a reluat cu capul pe spate, mingea a căzut pe bara transversală.

Tot Espanyol a fost echipa mai periculoasă, a mai avut câteva ocazii bune până la final, însă a ratat de fiecare dată de puțin ținta, cel puțin până în prelungiri. Madrilenii au cedat în cele din urmă, în minutul 90+3, când Gerard Moreno și-a trecut numele pe lista marcatorilor. O centrare a lui Garcia l-a găsit pe Moreno în centrul careului, acesta a reluat din voleu, cu pământul, și l-a învins pe Navas

Astfel, cei de la Real Madrid le oferă din nou șansa celor de la Atletico Madrid și Barcelona să se distanțeze, iar Valenciei să o depășească în clasament, dacă o va învinge pe Bilbao miercuri.

clasament la liga
*clasamentul înaintea finalului partidei dintre Girona sau Celta Vigo 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
spinoza
spinoza  •  28 Februarie 2018, 11:55

Ahahaha! Adieu Zidane!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Februarie 2018, 10:16

si-au bagat picioarele in el de campionat. sa nu se friga totusi la final sa nu termine in top 4...

ray51
ray51  •  28 Februarie 2018, 10:04

Real se joaca periculos cu punctele. Vreau sa cred ca nu s-a dat nici un tun la pariuri.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează