INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALA FIFA

VIDEO + FOTO FIFA a desemnat cel mai bun fotbalist al anului! Surpriză uriașă la categoria "Cel mai frumos gol"

FOTO: Reuters +14   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 23:08

Croatul Luka Modrici a fost desemnat de FIFA cel mai bun fotbalist al anului. Acesta i-a devansat pe Cristiano Ronaldo și pe Mohamed Salah. 

"Nu e doar trofeul meu. E și al colegilor de la Real Madrid și din naționala Croației. Fără ei nu aș fi fost astăzi aici. Este dedicat și familiei mele. Ei m-au susținut să ajung aici. Îmi iubesc și fanii! M-au sprijinit întotdeauna. Vreau să menționez și idolii mei din fotbal, legendele Croației, marea mea inspirație, cei care au obținut bronzul în 1998 la CM", a spus Modric.

Echipa sezonului: De Gea - Alves, Varane, Ramos, Marcelo - Modrici, Kante - Hazard, Messi, Mbappe - Cristiano

Thibaut Courtois a fost ales cel mai bun portar al anului! Belgianul i-a devansat pe Kasper Schmeichel și Hugo Lloris. 

Arsene Wenger a anunțat cel mai bun antrenor al anului:  Didier Deschamps, campion mondial cu Franța. Ceilalți 2 nominalizați au fost Zinedine Zidane (Real Madrid) și Zlatko Dalici (Croația). 

Golul marcat de Mo Salah în derby-ul Liverpool-Everton a primit Trofeul Puskas, acordat pentru cel mai frumos gol al anului, care a devansat, printre altele, execuțiile de senzație din foarfecă ale lui Bale cu Liverpool și Ronaldo cu Juventus.

Brazilianca Marta a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului.

Fanii peruani au primit premiul de cei mai frumoși fani. Entuziasmul lor de la Mondialul din Rusia nu a fost trecut cu vederea.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  25 Septembrie 2018, 10:50

Aceste gale FIFA încep să semene tot mai mult cu Eurovisionul, adică niște mascarade penibile, politizate de neo-marxiști, fără legătură cu fenomenul și realitățile obiective.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 Septembrie 2018, 09:37

Intr-adevar Sergio Ramos este de vreo 10 ani-in echipa anului,votata de antrenori,capitani si ziaristi!Ar fi cazul ca trofeul sa fie castigat si de un fundas!Nu oricare!De cel mai bun!

mosvasile
mosvasile  •  25 Septembrie 2018, 09:30

@sex deep Eroare!In limba spaniola-limba vorbita in Peru-se zice "peruanos"-adica peruani!In limba franceza intradevar se zice "peruviens"!Dar recomandarile ONU, sunt sa se foloseasca denumirile "originale"!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează