INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

VIDEO + FOTO Imagini incredibile de la Milan - Torino! Tribut impresionant pentru Kobe Bryant, fanii nu și-au putut stăpâni lacrimile

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 21:56

La „sfertul” de finală din Cupa Italiei dintre AC Milan și Torino s-a ținut un moment emoționant de reculegere în memoria lui Kobe Bryant.  

  • Kobe Bryant, legendarul baschetbalist de la Los Angeles Lakers, a murit duminică noapte după ce elicopterul în care se află alături de alte 8 persoane, printre care și fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a prăbușit (Detalii AICI)

Întreaga lumea a sportului a fost șocată de moartea lui Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbaliști ai tuturor timpurilor. Momente speciale în onoarea lui au avut loc în NBA, la meciurile de la Australian Open și pe toate arenele mapamondului. 

Cu adevărat emoționantă a fost atmosfera de pe San Siro din această seară. Pe tabela grandiosului stadion au fost prezentate imagini cu Kobe. Zecile de mii de fani au aprins luminițe, s-au ridicat în picioare și au aplaudat cu lacrimi în ochi momentul dedicat unuia dintre cei mai mari baschetbaliști din istorie. 

Mare fan AC Milan

Născut la Philadelphia, Kobe Bryant a crescut în Italia, unde tatăl său juca baschet. „Am crescut ca mare fan al celor de la AC Milan. Eram acolo când jucau Van Basten, Riijkard, Gullit, Paolo Maldini, era la început și îl aveam și pe Franco Baresi. Aceea era echipa mea”, mărturisea Kobe.

VIDEO // Momentul de reculegere de pe San Siro

#SempreKobe

Your memory will never fade, your legacy will last forever Ciao, Kobe! ❤ #SempreKobe

Publicată de AC Milan pe Marţi, 28 ianuarie 2020

Vezi și:

Live + statistici de la AC Milan - Torino, sfert de finală din Cupa Italiei

FOTO Au apărut fotografii făcute la câteva clipe după prăbușirea elicopterului! Teoriile autorităților sunt confirmate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează