INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA CONFEDERAȚIILOR

VIDEO+FOTO » Încă un trofeu pentru Germania lui Low » Campioana mondială a cucerit și Cupa Confederațiilor, 1-0 cu Chile

Foto: Reuters +7   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iulie 2017 22:57

Naționala de fotbal a Germaniei a câștigat Cupa Confederațiilor, după ce a învins reprezentativa statului Chile, scor 1-0.

Campioana mondială a înscris unicul gol al partidei prin Stindl, în minutul 20. Neamțul a trimis în poartă mingea venită de la Werner, însă faza a pornit de la greșeala flagrantă a lui Diaz.

La ultima fază a meciului, Alexis a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, dar Ter Stegen a scos superb de lângă bară.

Victoria Germaniei "mari" vine după ce în urmă cu două zile reprezentativa sub 21 de ani a nemților a câștigat Campionatul European din Polonia.

E pentru prima dată când Germania cucerește Cupa Confederațiilor, după ce în 2005 a terminat pe locul trei.

CHILE - GERMANIA 0-1
A marcat: L.Stindl '20
VIDEO /TEXT

Chile: Bravo - Isla, Jara, Medel, Beausejour - Aránguiz, Marcelo Díaz, Tucu Hernández - Vidal - Alexis, Vargas

Germania: Ter Stegen - Mustafi, Rüdiger, Ginter - Hector, Kimmich, Goretzka, Rudy - Stindl, Draxler, Werner

Cele două naționale au făcut parte din Grupa B de la acest turneu final, iar în meciul direct au remizat, 1-1. Grupa a fost câștigată de Germania, cu 7 puncte, urmată de Chile, la două lungimi în spate.

Chilienii au trecut în penultimul act la penalty-uri de Portugalia lui Cristiano Ronaldo, scor 0-0 (0-3 d.p.). De partea cealaltă, nemții n-au avut probleme cu reprezentativa Mexicului pe care a învins-o cu un categoric 4-1.

Finala mică a fost câștigată de Portugalia, 2-1 cu Mexic. Detalii AICI!

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
eugeniustin
eugeniustin  •  03 Iulie 2017, 00:34
Postat de mario_rdfe pe 02 Iulie 2017, 23:31

Bravo nemtilor, campioni mondiali, europeni la u 21 si castigatori de cupa confederatiilor, desi la acest turneu a venit cu echipa a doua, practic niciunul din titularii obisnuiti nu a fost la acest turneu..e fantastic ce au reusit !

au fost dominati de chile si au avut noroc si la gol si ca nu au fost egalati.oricum, ca observatie, nu am vazut niciodata germania, pana azi, sa joace mai italieneste ca italienii...

mario_rdfe
mario_rdfe  •  02 Iulie 2017, 23:31

Bravo nemtilor, campioni mondiali, europeni la u 21 si castigatori de cupa confederatiilor, desi la acest turneu a venit cu echipa a doua, practic niciunul din titularii obisnuiti nu a fost la acest turneu..e fantastic ce au reusit !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează