INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA CONFEDERAȚIILOR

VIDEO+FOTO Decisivi în prelungiri! Fără Ronaldo, portughezii au câștigat finala mică de la Cupa Confederațiilor, 2-1 cu Mexic

FOTO: Reuter +6   FOTO
FOTO: Reuter

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iulie 2017 17:33

Fără Cristiano Ronaldo, naționala Portugaliei a câștigat finala mică de la Cupa Confederațiilor, după ce a învins în ultimul act reprezentativa Mexicului, scor 2-1 după două reprize de prelungiri.

Portughezii au început în forță și după primul sfert de oră aveau să obțină o lovitură de pedeapsă, dar Andre Silva n-a putut să-l învingă pe Ochoa. Scorul a fost deschis în minutul 54 de mexicani, după ce Neto și-a împins mingea în propria poartă.

Pepe a egalat în primul minut din prelungiri, după ce a înscris cu talpa din interiorul careului și a trimis meciul la minutele suplimentare. Portugalia a dat lovitura în minutul 105, când Adrien Silva a înscris de la punctul cu var.

N-a văzut de la început un 11 metri clar

"Centralul" Al Mirdasi a fost salvat de tehnologia video. În minutul 15, sauditul nu a văzut un fault clar al lui Márquez asupra lusitanului André Silva în careu (foto jos). Nu a dat penalty, dar VAR l-a avertizat. Arbitrul a văzut reluarea la marginea terenului și a dictat 11 metri. Ochoa a apărat însă șutul lui André Silva.

Aztecii au protestat vehement, după ce arbitrul le-a refuzat o lovitură de pedeapsă în finalul prelungirilor, susținând că Moreno a fost împins în careu, iar VAR nu a reacționat.

Portugalia - Mexic 2-1
Au marcat:
 Pepe 90+1, A. Silva 105 pen. / Neto 55 ag.
VIDEO / TEXT
Cartonașe roșii: Semedo 106  / Jiménez 112

Portugalia: Rui Patricio - Semedo, Pepe, Neto, Eliseu - Martins, Moutinho, Pereira, Pizzi - Andre Silva, Nani

Mexic: Ochoa - Layun, Moreno, Araunjo, Reyes - Herrera, Marquez, Cuadrado - Vela, Peralta, Chicharito Hernandez

 

 
 

 

Finala mare, Germania - Chile, se va disputa duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 2 și TVR HD. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mioriticul
mioriticul  •  02 Iulie 2017, 13:40

Multumiri ptr. corectarea rapida.

mioriticul
mioriticul  •  02 Iulie 2017, 13:20

Citez: "Portugalia și Mexic au pierdut semifinalele Cupei Confederațiilor, 0-3 cu Chile, la penalty-uri, respectiv 1-3 cu Germania. Cele două se vor duela pentru locul 3 în competiția din Rusia." Fratilor, nu sunteti in stare nici macar sa copiati un simplu scor. (Mexicul a pierdut cu 1-4). Nu ca ar fi ceva nou si inedit. Dar dupa discursul pecerist de azi a tovarasului redactor sef nu m-am putut abtine sa nu remarc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează