INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

VIDEO&FOTO Sneijder mărturiseşte: ”Mă recuperez tot mai greu. Nevasta mă ia la picioare ca să mă dau jos din pat”

Yolanthe Cabau, soția care nu-l lasă pe Sneijder să-și îndrepte oasele dimineața +48   FOTO
Yolanthe Cabau, soția care nu-l lasă pe Sneijder să-și îndrepte oasele dimineața

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 14:53

Wesley Sneijder a găsit explicaţia pentru care are un sezon dificil. ”Corpul meu se recuperează mai lent decît înainte. Poate părea o nebunie, dar aşa este. Chiar mi-am angajat un fizioterapeut care să mă ajute să mă refac mai repede”, a zis mijlocaşul Interului în revista ”Esquire”.

Tot ca să fie în formă, olandezul a trecut la o ”cură” cu alcool: ”Cînd eram la Real Madrid am fost sfătuit adesea să beau un pahar de vin cînd mă simt obosit sau rigid. Asta am ajuns să fac acum. Dar nu beau mai mult de un pahar pe zi”.

Soţia lui,  Yolanthe Cabau, nici nu concepe însă să-l vadă că se vaită. Sneijder: ”Mi-a zis mereu că bărbaţii se plîng deseori. Iar cînd o fac şi eu, ea mă taxează: «Nu te mai plînge! Hai, du-te la fotbal!». Apoi mă loveşte cu picioarele pentru a mă da jos din pat”.

Vezi sus mai multe imagini cu Yolanthe (Foto: outofaces, xaxor, fanpop, lavishavenue, football.co.uk).

Wesley şi Yolanthe, ambii de 27 de ani, s-au cunoscut în 2009 şi s-au căsătorit în iulie 2010, după Mondial. Născută la Ibiza din tată olandez şi mamă spaniolă, ea este cunoscută actriţă şi model în Olanda. În ultimii ani a avut pictoriale în reviste precum ”FHM” şi ”Vanity Fair”.

Vezi jos un moment sexy cu Yolanthe într-un film (începînd cu minutul 6).

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează