INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Gafă de proporții a Barcelonei? Spaniolii publică imaginile care arată că accidentarea lui Dembele ar fi putut fi evitată!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2017 11:27

Ousmane Dembele, 20 de ani, s-a accidentat la bicepsul femural și nu va mai juca la Barcelona în acest an. Atacantul francez va lipsi până în ianuarie, după ce va fi operat de celebrul chirurg finlandez Sakari Orava.

Ousmane Dembele, 20 de ani, a jucat doar 3 meciuri la Barcelona după transferul-mamut de la Dortmund și s-a accidentat. Atât de grav încât va lipsi patru luni. Va reveni cel mai devreme în ianuarie. Ar fi putut evita francezul și clubul catalan o asemenea leziune?

Imaginile dezvăluite în timpul emisiunii El golazo de Gol demonstrează că atacantul avea dureri încă de la încălzire, sâmbătă, înaintea partidei cu Getafe, 2-1.

Dembele se ținea cu mâna de partea superioară stângă, exact cea afectată. După o jumătate de oră, Ousmane a suferit o ruptură a tendonului bicepsului femural stâng. 

Pe mâna lui Dr House

Jucătorul e operat azi de faimosul chirurg Sakari Orava la clinica NEO din Turku.

Finlandezul, 72 de ani, este considerat cel mai important specialist în leziuni ale tendoanelor, fiind supranumit "Dr. House al sportului" și "Dr. Miracol". Orava a făcut peste 25.000 de operații și a avut o mulțime de sportivi celebri ca pacienți.

Printre ei, fotbaliștii Beckham, Guardiola, Deschamps și Șevcenko și atleții Haile Gebreselassie, Frankie Fredericks și Merlene Ottey. 

105 .000.000 €a plătit Barcelona pentru Ousmane Dembélé; plus bonusuri de 42 de milioane

"Când un jucător se încălzește, întotdeauna își atinge mușchii. Ousmane nu a mai avut probleme musculare, nu știe să depisteze asemenea accidentări" Ernesto Valverde, antrenor Barcelona

 

Gafă a Barcelonei? Imaginile care arată că accidentarea lui Dembele ar fi putut fi evitată Francezul va fi operat azi de ”Dr. House”: http://bit.ly/2ffyWOS

Posted by Gazeta Sporturilor on 19 Septembrie 2017

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mal.
mal.  •  19 Septembrie 2017, 12:57

Bicepsul femural nu este la gambă, umoriștilor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează