INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

VIDEO Genk, trei goluri în zece minute, în ultimul meci dinaintea partidei cu Astra

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2017 12:34

Genk sa impus cu scorul de 3-0 în fața formației St. Truiden, în etapa 26 din campionatul belgian, înaintea primului meci cu Astra din "șaisprezecimile" Europa League.

Toate cele trei reușite ale lui Genk au fost marcate în prima parte, într-un interval de mai puțin de 10 minute. Pozuelo a deschis scorul în minutul 37, Samata a dublat avantajul trei minute mai târziu, iar Malinovsky a stabilit scorul final în minutele de prelungire

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului!

Genk este pe poziția a cincea în Belgia, cu 41 de puncte după 26 de etape, la 11 în spatele liderului Fc Bruges.

Partida tur dintre Astra și Genk se va disputa joi, de la ora 20:00, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, în timp ce returul de la Genk este programat pentru data de 23 februarie, de la ora 22:05.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  11 Februarie 2017, 14:57

Truiden nu-i echipa cu care (pana si) Stanciu a dat gol? Golul acela dupa care, citez din presa noastra, Belgia era "la picioarele" internationalului roman. ...care international ne-a furnizat marea deziluzie din finalul meciului cu Muntenegru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează