INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Gest urât al lui Candreva față de fanii propriei echipe » Jucătorul neagă, dar imaginile arată ce s-a petrecut de fapt

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat duminica, 31 decembrie 2017 11:25

Antonio Candreva a declarat că nu i-a scuipat şi înjurat pe suporterii echipei Inter Milano care au râs de acesta.

„Nu am scuipat spre niciun fan. Și nici nu i-am înjurat. M-am supărat pe mine însumi că nu am ţinut balonul”, a spus fotbalistul.

Incidentul s-a petrecut în minutul 14 al primei reprize al meciului Inter Milano- Lazio Roma, încheiat nedecis, 0-0.

VIDEO AICI!

Jucătorii scuipă pe teren mult, nu înseamnă că scuipă către cineva, să nu mai vorbim de fani. Mă mustram pe mine însumi pentru că nu am ţinut mingea în joc. Am vrut doar să fac acest lucru clar şi să spun mereu Forza Inter!”, a spus Candreva la finalul meciului deşi imaginile arătau altceva.

Mijlocașul de 30 de ani a jucat în 192 de meciuri oficiale și a marcat 45 de goluri la Lazio timp de patru sezoane și jumătate, unde a fost coleg cu Ștefan Radu, iar apoi s-a transferat la Inter în august 2016. Pentru echipa din Milano a evoluat în 27 de meciuri oficiale și a marcat opt goluri.

Sursă: Football Italia

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează