INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

VIDEO Gianluigi Buffon a revenit la Juventus! A făcut vizita medicală și a cerut o clauză specială

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 16:43

Gianluigi Buffon a revenit la Juventus după un sezon petrecut la PSG, cu care a câștigat campionatul în Franța. Portarul a efectuat astăzi vizita medicală și a trecut-o cu bine.

Goalkeeperul de 41 de ani a fost întâmpinat cu urale de o mulțime de suporteri. Conform cotidianului italian La Repubblica, Buffon le-ar fi cerut șefilor de la Juventus să-i garanteze minimum 10 meciuri în tricoul „Bătrânei Doamne” în următorul sezon, 8 în campionat și două în Liga Campionilor.

Astfel, l-ar depăși pe Paolo Maldini în topul jucătorilor cu cele mai multe meciuri în Serie A din istorie. Buffon are acum 640 de prezențe, în timp ce Maldini a prins 647 de partide.

„PSG mă anunţase de cinci luni că voi fi al doilea portar în sezonul viitor. Din ianuarie, am avut tot timpul pentru a mă gândi şi am ajuns la concluzia că nu este pentru mine, astfel că am renunţat la mulţi bani şi la opţiunea de a mai rămâne un an.

Dorinţa lor era absolut legitimă, de înţeles şi oferta era atractivă. Totuşi, la 41 de ani am nevoia de a avea emoţii. Emoţiile se traduc prin energie, vise, sentimentul de a face parte din ceva”, a spus Buffon.

Citește și: 

Mateo Kovacic a fost cumpărat definitiv de Chelsea de la Real Madrid pentru 45 de milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează