INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  QPR - STOKE CITY 2-2

VIDEO Golul zilei în Premier League a fost marcat în QPR - Stoke: lovitură liberă fabuloasă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 septembrie 2014 17:37

QPR şi Stoke au terminat la egalitate, 2-2, dar faza zilei a venit la al patrulea gol al meciului, o lovitură liberă executată perfect, care a adus egalarea pentru cei de la QPR (VEZI VIDEO CU GOLURILE)

Era minutul 88. Diouf şi Crouch marcaseră deja pentru Stoke, în timp ce Caulker a redus din diferenţă pentru QPR. Lovitura liberă executată de croatul Niko Kranjčar era una dintre ultimele şanse de egalare pentru QPR. A urmat o execuţie de maestru, un vinclu ce a ridicat tribunele în picioare.

QPR are patru puncte în 5 etape. Clasamentul din Premier League poate fi urmărit pe campionate.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
blaugrana.
blaugrana.  •  20 Septembrie 2014, 18:24

Ma adresez catre GSP: faceti in pu..a mea ceva ca nu merge site-ul vostru de r*ha*t in Firefox. Adica merge pe jumate, la fel ca creierul vostru.

kakasan
kakasan  •  20 Septembrie 2014, 17:49

O tara cu populatia cat bucurestiul are echipa in CL. A facut egal cu sporting lisabona, un nume mare in istoria fotbalului. Asta e fotbalul vostru si asta e lumea voastra mica. Romania nu are fotbalisti, are doar panarame.

kakasan
kakasan  •  20 Septembrie 2014, 17:47

Ce e asa fantastic? Din 2 in 3 etape se marcheaza goluri asemanatoare in premier league. Dar ma intreb, in liga blastistilor se marcheaza asa ceva intr-un sezon intreg? Fotbalistii vostri, aia messi cronaldo, lampard, r.carlos etc aia care vomita prin centrul vechi. Aia sunt in stare sa execute o lovitura libera pe cadrul portii? Asa e cand te obinuiesti cu banalitati, cu lumea mica, te surprinde profesionalismul si munca. Asa e cand grohai mici si torni bere pe gat si te crezi fotbalist. Eu nu inteleg cum te poti uita la liga miticilor, mingea se plimba 99% din timp pe la mijl. terenului si nu se intampla aproape nimic. Asta nu e fotbal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează