INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID, AZI, 17:15, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

VIDEO Julio Baptista și-a reamintit golul superb marcat în El Clasico, duel în care a fost erou pe Camp Nou: "Cred că va fi 0-1 și azi"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 12:11

Jucătorul lui CFR Cluj, Julio Baptista, a prefațat El Clasico pentru cotidianul spaniol Marca și a vorbit și despre planurile sale la CFR.

"Sunt fericit aici, la Cluj, m-am întors în fotbal după un și jumătate. Suntem lideri în Liga 1 și obiectivul nostru este să jucăm în cupele europene sezonul viitor", spune brazilianul de 37 de ani.

despre el clasico

"Atunci când marchezi într-un meci de o asemenea calitate, îți rămâne pentru totdeauna o senzație specială. A fost un meci emoționant, am învins cu 1-0, golul meu. Barca avea o echipă mare, dar noi am reușit să-i anihilăm și am făcut un meci perfect. Am plecat fericit. Mi-a schimbat viața în bine acea reușită, s-a vorbit mult de ea. Rezultatul a fost cheie pentru a câștiga titlul în acel sezon.

Acum, la Real Madrid e un sezon de tranziție, dar dacă va câștiga pe Camp Nou va ajunge la un punct de Barca. Nu e ușor, s-au făcut schimbări majore și e nevoie de timp pentru ca totul să prindă contur.

Cred că va fi 0-1 azi, ca atunci când am marcat eu. Sper să le poarte noroc această amintire. Mi-ar plăcea să marcheze Marcelo, conaționalul meu. Consider că și Vinicius merită o șansă. E un jucător tânăr, dar e foarte bun și poate face diferența", a mai spus "Bestia".

"Mi-ar plăcea să ajung antrenor, dar încă nu mi-am terminat cursurile. Sunt multe lucruri care mă pasionează legat de profesia mea, dar am și alte interese. În orice caz, dacă voi deveni antrenor, visul meu e să pregătesc cândva Real Madrid"
Julio Baptista

gol superb în el clasico

Julio Baptista a jucat 2 sezoane la Real Madrid (2005-2006 și 2007-2008), cu care a câștigat un titlu de campion, în 2008. Golul despre care vorbește a fost reușit pe 23 decembrie 2007, în ultimul El Clasico fără Ronaldo sau Messi pe teren. Azi, cele două formații se întâlnesc fără cei doi coloși pe Camp Nou, de la 17:15, liveTEXT AICI.

VIDEO CU REUȘITA LUI JULIO BAPTISTA:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
marius.bxl
marius.bxl  •  28 Octombrie 2018, 19:03

Bai șarlatane din brazilia este 5-1 .stii si tu fotbal cum stie bunica mea

st.il.
st.il.  •  28 Octombrie 2018, 15:08

Acest tip este angajat ca P.R. la cfr Cluj ?...Bă frate , e un băiat superdeștept, ia un munte de bani , efort fix ZERO , are o viață splendidă , n-are treabă cu fusul orar , oră de iarnă, oră de vară, trăiește din comerțul cu povești de adormit copii vândute oamenilor mari (și proști) , reprezintă rețeta succesului cotidian...BRAVO monseniore , ești cel mai bun !...Ține-o tot așa...pas cu pas !...:))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează