INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Jurgen Klopp poartă clop » Reacția fantastică a antrenorului lui Liverpool: „Mulțumesc!

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 12:55

Liverpool a învins-o pe Manchester City, scor 3-1, și este mai aproape ca niciodată de câștigarea titlului în Premier League. Jurgen Klopp (52 de ani) a primit după meci un clop din partea fanilor „cormorani” din România.

Klopp a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai carismatici oameni din fotbalul mondial. Reporterul Eurosport, postul care transmite Premier League pe teritoriul României, a purtat un scrut dialog cu Jurgen după meci. La final i-a oferit un clop, o pălărie tradițională românească. Câștigătorul Ligii Campionilor din sezonul precedent a părut încântat de cadou. 

Klopp a cerut instrucțiuni și a reușit să rostească un neaoș „Mulțumesc!”.

Vezi și:

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY 3-1 // Jose Mourinho îl înţeapă pe Pep Guardiola: „Trebuia să joace cu Liverpool cum o făceam eu"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
urdea2021
urdea2021  •  11 Noiembrie 2019, 15:16

Scriam in primavara un comentariu cum ar fi sa-l vedem pe Klopp cu un clop intre fanii din Kop si hop ati pus-o in practica, semn ca cititi anumite comentarii. Pacat ca nu sunteti la fel de receptivi la corectarile cititorilor, v-ati imbogati lexicul de numai 200 cuvinte.

danciuad
danciuad  •  11 Noiembrie 2019, 14:25

Pentru gsp să spui ”Mulțumesc” după ce ai primit un cadou = ”reacția fantastică” ... E greu cu limba română, tabloizilor? FANTÁSTIC, -Ă, fantastici, -ce, adj. 1. Care nu există în realitate; creat, plăsmuit de imaginație; ireal, fantasmagoric, fabulos. ♦ Literatură fantastică = gen de literatură bazată pe convenția agresiunii iraționalului și supranaturalului în lumea reală. 2. Care pare o plăsmuire a imaginației; p. ext. extraordinar, grozav, de necrezut. ◊ (Adverbial) Produs fantastic de scump. 3. (Despre oameni) Ale cărui idei sau fapte au un caracter fantezist, bizar. – Din fr. fantastique, lat. phantasticus.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează