INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

VIDEO La un pas de moarte! » Un jucător norvegian a făcut stop cardiac pe teren

Carl-Erik Trop a fost foarte aproape de un deces
Carl-Erik Trop a fost foarte aproape de un deces

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 14:05

Fotbalistul norvegian Carl-Erik Trop a fost ieri la un pas de o tragedie după ce a suferit un stop cardiac în timpul meciului dintre Sogndal şi Brann Bergen.

Introdus în minutul 79 de antrenorul Rune Skarsfjord, Trop a suferit 10 minute mai tîrziu un infarct care a îngrozit întreaga asistenţă. S-a prăbuşit din senin pe teren, însă, din fericire, serviciul de ambulanţă a intervenit rapid şi a fost dus la cel mai apropiat spital. Într-un tîrziu, medicii au reuşit să îl salveze, iar în acest moment starea lui este stabilă.

Dacă Carl-Erik Trop a avut norocul de a fi salvat la timp de medici, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre alţi jucători care au decedat tot pe terenul de fotbal. Însă norvegienii au respirat uşuraţi de faptul că Trop nu a avut soarta lui Marc-Vivien Foé, Antonio Puerta sau Miklós Féher.

Meciul dintre Sogndal şi Brann Bergen s-a încheiat cu 1-0, însă rezultatul a trecut pe plan secund.

Vezi mai jos un video cu momentele prin care a trecu Trop!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
zanul_fm
zanul_fm  •  27 Septembrie 2011, 04:11

ce natie rece....cand a patit ceva de genul miklos feher in portugalia toti jucatorii plangeau desi nu se stia ce se intampla cu el inca.....filmul de pe youtube e cutremurator. Aici totu reiau jocul de parca nimic nu s-ar fi intamplat si nu au nicio emotie,,,,,reci rau scandinavii....

inima_de_caine
inima_de_caine  •  26 Septembrie 2011, 22:49

Şansa lui a fost că nu s-a transferat în România!!!

stelutza007
stelutza007  •  26 Septembrie 2011, 20:37
Postat de maciu19 pe 26 Septembrie 2011, 19:45

asa se intampla cand doctorii isi fac treaba de mantuiala..daca jucatorul avea probleme la inima nu ar trebui sa fie jucator de fotbal,dar uite ca doctorii cateodata nu se gandesc ca ar putea pune in pericol viata unui om ,ci la bani

Nu fi cioban. Si un om perfect sanatos poate face stop cardio!!! Singura diferenta intre tine (sper 100% sanatos) si unul bolnav de inima este sansa RELATIV (tine bine minte cuvantul), mai mica sa faci stop cardio la efort sustinut.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează