INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - VALENCIA 0-0

VIDEO Le-au cedat nervii! Pepe i-a tras una lui Arbeloa la meciul cu Valencia :O

Pepe și Arbeloa s-au contrat la meciul cu Valencia, 0-0
Pepe și Arbeloa s-au contrat la meciul cu Valencia, 0-0

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 03:13

Jucătorii de la Real Madrid au mari probleme. Cîndva făceau glume legate de diferenţa de 10 puncte faţă de Barcelona, acum mai au avans doar 4 puncte şi oferă episoade amuzante pentru adversari, care demonstrează însă haosul de la echipă.

La meciul cu Valencia, încheiat 0-0 (REZUMAT VIDEO AICI), a avut loc o fază curioasă. Pepe a căzut pe gazon, după un duel cu Piatti, iar colegul său Arbeloa a venit să-l ridice pentru a nu mai pierde timp preţios. Pepe s-a enervat şi l-a lovit cu piciorul pe Arbeloa, crezînd că este un adversar!

Cei doi s-au şi certat ulterior, cînd spaniolul i-a reproşat lui Pepe că trage aiurea de timp, ridicîndu-l apoi cu forţa pentru a se executa cît mai repede lovitura liberă acordată de arbitru.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (17)
siemprebarca
siemprebarca  •  10 Aprilie 2012, 00:04

PEPE AR LUA BATAIE MARE DE LA MARTINOVICI.E O DIFERENTA ,MARTINOVICI A SARIT IN SPRIJINUL COECHIPIERULUI IN SCHIMB PEPE AR FI IN STARE SA L BATA SI PE CASILLAS LA CAT IL DUCE MINTEA PE animal

tzii
tzii  •  09 Aprilie 2012, 15:05

pepe vs martinovic ........... cine ar castiga?

fcb.hd
fcb.hd  •  09 Aprilie 2012, 14:04

Nu se poate controla Pepe

Vezi toate comentariile (17)
Comentează