INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Liverpool a sfîrşit în lacrimi după un 3-3 de infarct la Crystal Palace! Titlul în Premier League e ca şi pierdut

Articol de - Publicat marti, 06 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 septembrie 2014 20:00

Liverpool mergea cu speranţe mari la Londra, pentru partida cu Crystal Palace. În minutul 75 conducea cu 3-0, dar la final tabela arăta un neverosimil 3-3! Deşi elevii lui Rodgers au avut titlul în mînă, Manchester City e acum ca şi campioană.

Scorul a fost deschis de Joe Allen, 18, urmat de Sturrige, 53, şi Suarez, 55, dar gazdele au revenit incredibil prin Delaney,79, şi Gayle, 81 şi 88. Vezi aici VIDEO de la meci!

Manchester City are acum 80 de puncte şi două meciuri de jucat, ambele acasă, cu Aston Villa şi West Ham, iar Liverpool are 81 de puncte şi un singur meci, acasă, cu Newcastle.

Jucătorii lui Liverpool au sfîrşit meciul în lacrimi, cel mai bun fotbalist din Premier League, Luis Suarez, fiind consolat cu greu de căpitanul Steven Gerrard. Vezi aici VIDEO cu faza!

"Titlul s-a dus. Trebuia să învingem ca să menţinem presiunea. City sigur va cîştiga cele două meciuri. Vestiarul era foarte tăcut la final. Am făcut un meci extraordinar timp de 75 de minute, sînt foarte dezamăgit că am primit 3 goluri. Ne-am apărat foarte prost. Trebuia să gestionăm mult mai bine partida", a declarat la final managerul "cormoranilor" Brendan Rodgers.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
maianimalule
maianimalule  •  06 Mai 2014, 18:15
Postat de mogul pe 06 Mai 2014, 16:44

vina este numai a lor . au clacat si asta e daca nici dupa 23 de ani nu pot sa casttige un titlu sa se lase de meserie . n-au scuze

tare tembel mai esti , pai ce treaba are lotul actual ca nu a luat liverpool de 23 de ani campionatu' ? de 23 de ani doar ei joaca la echipa ?

ervfr
ervfr  •  06 Mai 2014, 16:44

Din pacate, Liverpool este o echipa prea boema ca sa castige un campionat ca cel englez. S-a vazut de-a lungul campionatului ca au existat prea multe momente cand a trebuit dupa un start bun sa o ia de la capat fiind egalata. Joaca un fotbal frumos dar nu tacticizat asa cum ar fi trebuit mai ales pe final de sezon. Campionatul s-a pierdut la meciul cu Chelsea, dar si prin punctele pierdute pe parcurs cu echipe mici. M-a bucurat enorm victoria cu MU sau cu M.C. dar cateodata nu e de ajuns. You'll never walk alone.

mogul
mogul  •  06 Mai 2014, 16:44

vina este numai a lor . au clacat si asta e daca nici dupa 23 de ani nu pot sa casttige un titlu sa se lase de meserie . n-au scuze

Vezi toate comentariile (62)
Comentează