INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - TOTTENHAM

VIDEO Maiestatea Sa, Liverpool! » "Cormoranii" au trecut pe primul loc în Premier League după 4-0 cu Tottenham

Articol de - Publicat luni, 31 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 martie 2014 21:39

Echipa lui Brendan Rodgers a profitat de sincopele celorlalte pretendente la titlu şi de gafele apărătorilor Spurs pentru a reveni în fruntea clasamentului


A fost de departe etapa lui Liverpool. Sîmbătă parcă i s-a pregătit covorul roşu spre fotoliul de lider. Chelsea, lider înaintea rundei, a fost îngenuncheată de Palace (0-1), iar Man. City n-a reuşit decît o remiză cu Arsenal (1-1). Inclusiv Tottenham, ieri, a contribuit la reînscăunarea "cormoranilor": figuraţie în atac, gafe monumentale în apărare.

Click aici pentru VIDEO!

Kaboul putea îmbrăca foarte bine tricoul roşu. În minutul 2 i-a deschis drumul spre victorie lui Liverpool cu un autogol. Al 6-lea cel mai rapid din istoria Premier şi al 9-lea din istoria întîlnirilor Liverpool - Tottenham.

Dar cadourile nu s-au oprit aici. Dawson, abia intrat în locul accidentatului Vertonghen (24), a deviat un balon în picioarele lui Suarez, care n-a iertat: 2-0. Victoria, evidentă încă de la pauză, a prins contur la reluare. Torpilele lui Coutinho, de la 20 de metri, şi Henderson, "directă", au dus scorul la 4-0 şi în tribune a început sărbătoarea. Pe Anfield miroase din nou a titlu.


12 ani sînt de cînd Liverpool n-a mai fost lider într-o fază aşa de avansată (etapa a 32-a din 38) a campionatului

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
casual23
casual23  •  31 Martie 2014, 16:08

Din pacate Pellegrini a dovedit si-n meciul cu Arsenal (pentru a cata oara oare?!) ca este un fricos. Daca City castiga cu Arsenal era 90% campioana. Nu poti sa te sperii de fiecare meci mai important. Daca joci 99% din meciuri cu 2 atacanti nu e logic ca atunci cand incepi doar cu unul ti-e frica? Teama asta oare nu se transmite si pe teren? Daca va incepe si meciul cu Liverpool cu un singur atacant, si va juca la egal, va pierde si meciul si titlul. Sa nu uitam totusi ca Liverpool are si cu City si cu Chelsea. Un egal ii cam scoate din cursa.

mosu90
mosu90  •  31 Martie 2014, 14:25

Felicitari Liverpool, au stiut sa abordeze orice tip de advesar, spre deosebire de Chelsea al carei fan sunt.

damnyou
damnyou  •  31 Martie 2014, 12:38
Postat de alexandru_p pe 31 Martie 2014, 12:05

depindeti de rezultatele lui city!

Nu neaparat. City are 2 meciuri mai putin insa peste 2 etape e meciul direct pe Anfield. daca liverpool castiga vor depinde doar de ei apoi. Are sanse mari. Foarte frumos Liverpool-ul in acest an si are de departe cel mai spectaculos joc.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează