INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Mama unui internațional brazilian, răpită! 4 indivizi mascați au coborât din mașină și au luat-o pe sus, chiar din fața casei

Articol de - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 10:46

Mama brazilianului Taison, Rosangela Barcellos Freda, a fost luată pe sus, din fața casei, de 4 indivizi mascați și sechestrată apoi într-un garaj. A fost eliberată după un ceas, iar răpitorii, arestați.

Taison nu se poate bucura nici măcar de vacanță după decepția suferită în Rusia, Selecao fiind eliminată de Belgia (1-2) în "sferturile" CM. Mama mijlocașului de la Șahtior a trăit clipe de groază, fiind răpită în Pelotas, statul Rio Grande do Sul.

4 indivizi mascați au coborât din mașină și au luat-o pe sus, chiar din fața casei!
Deși doamna Rosangela Barcellos Freda nu era singură, rudele au privit șocate și neajutorate cum răpitorii demarează în trombă.

Poliția s-a mobilizat însă imediat și a pornit în căutarea infractorilor, care s-au ascuns într-o casă de lângă Monte Bonito. I-a prins după doar o oră și i-a arestat, un al cincilea complice reușind să fugă.

Mama lui Taison a fost eliberată din garajul unde era ținută legată cu mâinile la spate și n-a suferit răni. A rămas însă doar cu trauma. În casa răpitorilor au fost găsite un revolver, o pușcă, cocaină și marijuana.

0
minute a jucat Taison la CM din Rusia. Mijlocașul de 30 de ani are 8 meciuri și un gol în naționala Braziliei

 

"Aș face orice să văd un zâmbet pe chipul tău, mamă, pentru că tu ai făcut mereu totul pentru fericirea mea"
Taison, mijlocaș Șahtior


A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează