INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

VIDEO Meci de coșmar în America de Sud » OPT jucători, eliminați în Copa Libertadores după o bătaie generală!

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 09:45

Gremio și Internacional au remizat, scor 0-0, în a doua rundă de meciuri din Copa Libertadores. Dacă meciul nu s-a remarcat prin goluri și spectacol, cu siguranță va rămâne în istorie după ce arbitrul a acordat opt cartonașe roșii!

În ultimele minute ale reprizei secunde, mai exact în minutul 87, mai mulți jucători ai celor două echipe au început să se certe pe teren, îmbrâncindu-se violent. Arbitrul a arătat două cartonașe roșii și haosul părea să se fi încheiat, însă în următoarele minute ceilalți jucători s-au alăturat disputei și s-a ajuns la o bătaie în toată regula.

La final, arbitrul a fost nevoit să arate OPT cartonașe roșii, câte 4 fiecărei echipei. Pepe, Luciano de Rocha Neves, Caio Henrique Oliveira Silva și Paulo Miranda au fost eliminați de la Gremio, în timp ce Edenilson, Moises Robert Barbosa, Victor Cuesta și Bruno Conceicao Praxedes au văzut cartonașul roșu pentru Internacional.

36 de faulturis-au înregistrat în Gremio - Internacional

„Copa Libertadores este una dintre cele mai frumoase competiții din lume” 
Eduardo Coudet, antrenor Internacional

Citește și:

Fază controversată cu Ianis Hagi pe teren la Rangers: „Poate colegii îl invidiază și de asta s-a întâmplat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
764352140354351
Rahat Cu Perja  •  13 Martie 2020, 10:56

Asa ceva......n am mai vazut pana acum. Foarte tare fermitatea centralului. Pe cand si la noi o asemenea neutralitate? Ah, am uitat. Avem fotbalisti vedeta si patroni ce se cred zei. Nu isi permite un amarat de central sa aiba un asemenea tupeu. Ole!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează