INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

VIDEO Messi a isterizat internetul » A vorbit despre viitoarea destinație într-un clip video

FOTO: Captură Facebook
FOTO: Captură Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 18:55

Lionel Messi (30 de ani) i-a transmis un mesaj lui David Beckham, cu ocazia inaugurării noului său club de fotbal din Miami, iar fanii de pe facebook l-au interpretat drept o viitoare mutare.

"Salut, David. În primul rând vreau să îți transmit felicitări. Sper ca totul să meargă excelent în noul tău proiect. Cine știe, poate peste câțiva ani îmi vei da un telefon pentru a mă chema acolo :)", a spus Messi, râzând, în clipul trimis lui Beckham.

David Beckham și-a lansat ieri echipa de fotbal în Miami, o franciză pe care speră să o ducă în scurt timp în MLS, primul eșalon fotbalistic de peste ocean.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cristi_oase
cristi_oase  •  31 Ianuarie 2018, 13:25
Postat de jalabert pe 30 Ianuarie 2018, 19:36

Il vrei la steaua in spatele lui alibec?

Ce legatura comentariul tau cu articolul ? Amice ,esti prost.

jalabert
jalabert  •  30 Ianuarie 2018, 19:36

Il vrei la steaua in spatele lui alibec?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează