INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

VIDEO Moment penibil cu Fernando Torres în prim-plan! "Pleacă din drumul meu, dau eu" :D

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 12 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 12 august 2014 13:58

Chelsea pregăteşte intens startul sezonului în Premier League, iar echipa lui Jose Mourinho dispută mai multe partide amicale. Unul dintre ele a fost împotriva slovenilor de la Olimpija Ljubljana, încheiat cu victoria londonezilor, scor 2-1.

Un  moment amuzant de la amicalul jucat la sfîrşitul lunii trecute s-a petrecut însă cu Fernando Torres în prim-plan. Nu a mai ratat incredibil, dar l-a dat la o parte pe un coleg din calea mingii.

Torres a fost atît de încrîncenat încît l-a împins pe colegul său Marco van Ginkel, doar pentru a pasa el către un alt coleg aflat în banda dreaptă. Problema a fost că nu i-au ieşit paşii! După doi metri, spaniolul s-a dat de-a berbeleacul!

Momentul îl puteţi urmări mai jos, de la secunda 42:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
teodoracateora
teodoracateora  •  13 August 2014, 08:14

Ce ziarist penibil! ar fi fost un titlu mult mai potrivit...

zidane92
zidane92  •  12 August 2014, 15:57

Inca un titlu penibil marca gsp,marca ziaristi facuti la FF la spiru si la hyperion! Cand Torres dadea gol in finala de campionat european si era gheata de aur de turneu final de european voi va incaltati cu fesu,laturilor!

teo94_rapid
teo94_rapid  •  12 August 2014, 15:25

Ce kkt, mi am pierdut 1 minut din viata citind prostia asta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează