INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO MoYes? Oh, No! » Noul antrenor al lui Manchester United a rămas fără victorie pe Anfield: 0-1 cu Liverpool

Sturridge, în roșu, trimite balonul în plasă și pe United în corzi
Sturridge, în roșu, trimite balonul în plasă și pe United în corzi

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2013 21:22

”Diavolii” au făcut o primă repriză modestă, şi-au revenit la reluare, dar gazdele au rezistat eroic şi au maximum de puncte după 3 etape.

Anfield Road rămîne cîmp minat pentru managerul David Moyes. După 5 eşecuri şi 6 remize cu Everton, ieri a pierdut şi cu Man. United: 0-1 în faţa rivalei Liverpool. Abia ce începuse derby-ul că "diavolii", fără Rooney, accidentat, scoteau balonul din plasă: corner Gerrard, reluare Agger, deviere Sturridge, 1-0. Biliard!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Campioana a acuzat din plin şocul. Nici măcar o ocazie de Doamne ajută pînă la pauză! Tabloul s-a schimbat însă după reluare, meciul mutîndu-se aproape complet în jumătatea cormoranilor. O presiune fantastică şi un adevărat bombardament asupra porţii lui Mignolet. Degeaba.

Finalizarea, indiferent că vorbim de golgeterul Van Persie, de Ashley Young, Welbeck sau Nani, a suferit cumplit. Liverpool a rezistat eroic - Sterling putea chiar dubla avantajul în prelungiri - iar acum sărbătoreşte a 3-a victorie în tot atîtea etape şi îşi păstrează fotoliul de lider.

13 meciuri consecutive fără eşec în deplasare avea Man. United în Premier. Pînă ieri

5 victorii la rînd în campionat are Liverpool, luînd în calcul şi sezonul trecut. De 5 sezoane nu mai reuşise o asemenea serie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
monere1980
monere1980  •  02 Septembrie 2013, 23:08
Postat de usla pe 02 Septembrie 2013, 09:48

Daca FERGUSON a fost cel mai longeviv antrenor al diavolilor, DAVID MOYES va fi cel mai rapid inlocuit antrenor al lor.

englezii nu gandesc ca restul. Ca atare, cred ca ii vor permite lui Moyes cativa ani de umilinte si contraperformanta pana sa se vada ceva (bun sau rau) la Utd. De altfel, daca as mai juca la pariuri (m-am lasat in 2012) si daca ar exista un astfel de pariu, as pune ca man utd. nu iese din grupa ei de CL :) ..... Leverkusen si Sahtior par favorite in grupa aia, cu Man. Utd ajungand in EL. Sigur, pot sa ma insel, dar am asa o presimtire ca ptr urmatorii 2-3 ani Man. Utd. nu va fi de luat in serios. Si sa vedem daca Moyes a depasit bariera mentala de antrenor de club marunt. La Everton aveai resurse limitate, astfel ca transferai doar no-name-uri. La Utd tre sa aduci si vedete, ca altfel....

usla
usla  •  02 Septembrie 2013, 09:48

Daca FERGUSON a fost cel mai longeviv antrenor al diavolilor, DAVID MOYES va fi cel mai rapid inlocuit antrenor al lor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close