CAMPIONATE  ·  ANGLIA

VIDEO NemMOUritor » Jose Mourinho, imbatabil în Premier în faţa Top 4 din 2013: avansează spre al 3-lea său titlu cu Chelsea

Remy înscrie cu uşurinţă din 6 metri. Hart nu-l poate bloca. N-are nici o şansă // Foto: Reuters
Remy înscrie cu uşurinţă din 6 metri. Hart nu-l poate bloca. N-are nici o şansă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 22:22

Chiar şi fără liderii Diego Costa şi Fabregas, albaştrii au rezistat asaltului dat de Man. City asupra cazematei "Stamford Bridge". Şi-au păstrat avantajul de 5 puncte.

De cînd s-a întors la Chelsea, în vara lui 2013, Mourinho n-a pierdut nici măcar o dată în Premier League în faţa principalilor rivali insulari, Man. City, Man. United, Arsenal şi Liverpool.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Oricît a insistat aseară City, n-a reuşit să ia mai mult decît un punct. Chiar dacă londonezilor le-au lipsit jucătorii decisivi din acest sezon: golgeterul Diego Costa, suspendat, şi cel mai bun pasator, Fabregas, accidentat.

"Noi am jucat ca o echipă mare, dar Chelsea a fost ca o copie a lui Stoke", l-a ironizat Pellegrini, managerul "cetăţenilor", după 1-1 în tur. Şi acum, acelaşi scenariu. City a atacat mai mult, albaştrii doar au aşteptat flash-urile pe contră. Iar scorul a fost acelaşi într-o partidă tacticizată la ultima limită.

În finalul primei reprize, două goluri în 4 minute. Remy a deschis scorul (41), cînd Kompany şi-a strîns picioarele la centrarea admirabilă a lui Hazard.

Oaspeţii au reacţionat rapid, profitînd de eroarea lui Courtois, care a boxat mingea la Aguero. Şut puternic, deviat în plasă de David Silva. 1-1. E bine doar pentru Chelsea. Avansul de 5 puncte n-a fost afectat. Al 3-lea titlu al lui Mou în Premier se apropie.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (2)
ovidiu_3003  •  02 Februarie 2015, 02:06

...e cel mai mare antrenor din lume ...

unico_biancorossi  •  01 Februarie 2015, 13:37

are si cel mai bun si omogen lot la dispozitie.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1