INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

VIDEO Pantelis Kapetanos face spectacol în Grecia » Fostul atacant al Stelei, premiat pentru cel mai frumos gol

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 21:11

Skoda Xanthi ocupă locul 5 în campionatul Greciei, cu 46 de puncte, iar golul lui Pantelis Kapetanos din meciul cu Panetolikos a fost ales ca fiind cel mai frumos al etapei a 28-a.
Fostul atacant al Stelei a marcat în minutul 83 pentru formaţia condusă de pe bancă de Răzvan Lucescu şi a stabilit scorul final, 3-0 cu Panetolikos.

"A fost un gol frumos, dar nu cel mai frumos gol al meu. Cred că mi-am demonstrat valoarea, de cînd sînt la Xanthi nu prea am fost accidentat şi aici traversez cea mai mai bună perioadă din carieră", a spus Kapetanos.

Faza golului lui Kapetanos începe la minutul 1:00. Vezi VIDEO AICI

10 goluri a înscris Kapetanos pentru Skoda Xanthi în campionatul Greciei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
porapora
porapora  •  28 Martie 2015, 07:09

kapetanos a jucat si a inscris pentru cfr cluj goluri memorabile in liga campionilor, insa cainele turbat tolontan, paznic la tarcul oilor, are creierul spalat cu fecale

para.para
para.para  •  27 Martie 2015, 23:57

Omul a jucat si pe la CFR, dar bolnavii l0k0m0t0ri angajati de bolnavul de ioanitoaia la je gsepe, il face "fostul jucator al turmei". Dupa ce o sa se lase de fotbal, aceiasi b0lnavi l0k0m0t0ri angajati de acelasi bolnav ioanitoaia la je gsepe, o sa-l treaca la un nivel mai superior: "fostul mare jucator al turmei". Bine ca macar omul n-a apucat sa joace pentru WCSB. PS: am vazut personal, 3 fotbalisti de la ACS Berceni, trecand intamplator pe langa ghencea. Cu siguranta o sa-i vedem si pe astia la rubrica de "fosti jucatori ai turmei".

gannicus2014
gannicus2014  •  27 Martie 2015, 21:29

bravo , Kape , credeam ca esti terminat , dupa cu, te-ai prezentat sezonul trecut , te-am evaluat gresit ... una din marile tampenii ale ocnasului , ca s-a zgarcit la bani si te-a lasat la The Blatistii , ramai in istoria fotbalului romanesc drept unul dintre cei mai buni stranieri ... si tot datorita Romaniei ( Stelei ) ai prins un turneu final CM ... bafta pe mai departe !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează