INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Paşaport pentru Infern » Milan umilită şi de Parma, 2-4! Fanii i-au contestat pe jucători şi antrenor

Amauri a finalizat sclipitor unul dintre contraatacurile letale ale Parmei și visează la Europa League // Foto: Guliver/GettyImages
Amauri a finalizat sclipitor unul dintre contraatacurile letale ale Parmei și visează la Europa League // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 17 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 martie 2014 23:17

Eliminaţi jenant din Ligă, rossonerii au risipit ieri şi ultima iluzie europeană. Au egalat de la 0-2 în zece oameni, dar s-au prăbuşit pe final. ”Sînteţi o echipă de rahat”, le-au strigat ultraşii.

Terapia de şoc Seedorf a avut doar efectul unui anestezic. Suferinţa a dispărut efemer pentru că boala Milanului e cronică şi nici medicamente luate cu pumnul nu o ajută. Rossonerii trăiesc şocuri electrice în serie. După 1-4 cu Atletico în "optimile" Ligii, a venit rîndul Parmei să defileze, 4-2 pe San Siro, administrîndu-i al 11-lea K.O. în 28 de etape!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Contestată dur de ultraşi de la intrarea în stadion, "Vă rupem în bătaie cu bastoanele!", "Sînteţi o echipă de rahat, pierdeţi nopţile", Milan s-a prăbuşit din start. Abbiati a văzut roşu şi la propriu, faultîndu-l în careu pe Schelotto, iar Cassano a frînt echilibrul. Bara lui Balotelli, cel mai insultat jucător, nu a oferit decît mirajul unei redresări.

Călcîi genial Amauri
La fel de prost a început actul secund. Antonio a semnat "doppietta" după o acţiune personală şi furtuna din tribune s-a înteţit. Golurile lui Rami şi Balotelli, dintr-un penalty uşor acordat, nu i-au calmat pe fani. Parcă ştiau ce va urma.

Pe contraatac, squadra lui Donadoni, fostul milanist!, a făcut ravagii. Călcîiul genial al rezervei Amauri plus Biabiany au semnat epitaful. Tifosii au înnebunit de furie, insultîndu-i la foc automat pe administratorul-delegat Galliani, pe jucători şi Seedorf!

16 etape fără înfrîngere, 10 victorii şi 6 remize, este seria istorică a Parmei, care a cîştigat 5 jocuri la rînd în deplasare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează