INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PETRECERE

VIDEO Petrecere sălbatică în Rusia » Un fost fotbalist celebru, surprins în ipostaze halucinante: a plecat pe cal dintr-un club de striptease!

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 15:31

Fostul jucător rus Andrey Arshavin, 37 de ani, retras din activitate, a fost protagonistul unor imagini uluitoare surprinse recent pe străzile din Sankt Petersburg.

Amețit de alcool, acesta a părăsit clubul neconvențional spre orele dimineții, alături de două fete, una dintre acestea fiind stewardesă. Arshavin nu a plecat spre casă cu taxiul, ci a comandat în schimb un cal, scrie The Sun

Poliția rusă și-a făcut rapid apariția la fața locului, solicitată de proprietarul calului, enervat peste măsură din cauza faptului că Arshavin nu a vrut să plătească taxa de 40 de euro pentru închirierea animalului. 

Imaginile au devenit rapid virale în Rusia, iar mai apoi în toată presa internațională. De rușine, Alisa Arshavina, soția fostului jucător al lui Arsenal, și-a închis azi toate conturile de pe rețelele de socializare.

Vezi și: FOTO CE PENIBIL! Vedeta lui PSG a cheltuit 5.000 € pe sms-uri ca să își dea afară fosta iubită de la Big Brother

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
andrei.33
andrei.33  •  19 Decembrie 2018, 20:20

Ii vrei la FCSB (pe Arshavin + calul sau)?

lapusneanul
lapusneanul  •  19 Decembrie 2018, 18:18

nu era cumva *** lui randoom ? :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  19 Decembrie 2018, 16:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează