INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ESPANYOL 4-1

VIDEO Pus la colț » Espanyol a deschis scorul, dar geniul lui Messi, ”dublă”, Pique și Neymar au făcut diferența. Iar calificarea pare decisă

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 00:00

Convins că Barcelona nu-l va mai ierta ca acum 5 zile, în campionat (0-0), Costel Gâlcă și-a dorit mult ca Espanyol să înscrie măcar un gol aseară pe Camp Nou. Și l-a avut chiar în debut: Caicedo, servit de Asensi. 0-1 în minutul 10!

Dar campioana, la care au debutat Arda Turan și Aleix Vidal, a replicat furios: Messi, 1-1 (13). Și putea fi 2-1 dacă lui Neymar, faultat în careu, nu i se refuza un penalty clar (24). În finalul primei părți, Gâlcă a primit alte două lovituri. L-a pierdut pe marcatorul Caicedo, singurul "vîrf" în 4-2-3-1-ul gîndit de el, apoi Messi a făcut "dubla" cu o bombă sub "transversală", din lovitură liberă (44).

Click aici pentru VIDEO!

1-2 n-ar fi fost un rezultat rău în perspectiva returului din 13 ianuarie. Însă în partea secundă, Espanyol a cedat pe toate fronturile. L-a încasat repede pe 1-3, Pique, din centrarea lui Messi (49), iar într-un interval de 3 minute (72-75), a rămas fără Perez și Diop, eliminați. Urmarea? Neymar, 4-1 (88). Și calificarea în "sferturi" pare jucată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
myke82
myke82  •  07 Ianuarie 2016, 10:34

Aseara Barca a demonstrat de ce este cea mai buna echipa din lume. Avand de partea ei si terenul propriu era un meci aproape imposibil de castigat avand in vedere cum a jucat Espanyol. Prima repriza a fost cat de cat mai echilibrata dar in a 2-a Espanyol n-a jucat nimic, ci doar a facut faulturi. Mai este mult de lucrat la echipa si mai trebuie sa vina jucatori de valoare pentru ca Espanyol sa emita pretentii la prima liga din Spania.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close