INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Reacție surprinzătoare a lui Ancelotti despre gestul sfidător al lui Mourinho: "Avea tot dreptul să riposteze!"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 21:09

Jose Mourinho și fanii lui Juventus au avut un schimb de replici (vezi detalii AICI). Carlo Ancelotti, antrenorul lui Napoli, i-a luat partea portughezului. 

"Cred că Mourinho și-a asumat gestul. Mie nu mi se pare normal să fii jignit timp de 90 de minute. Avea tot dreptul să riposteze! În plus, nu a fost nimic vulgar în semnul arătat.

Mi se pare că se deturnează atenția de la adevărata problemă, înjurăturile din timpul partidei. A devenit ceva firesc în Italia, e în cultura fanilor. Nu doar pe stadionul lui Juventus auzi asta, și la Napoli sau Milano e aceeași situație", a declarat Ancelotti. 

Vezi și: Mourinho explică gesturile făcute către fanii lui Juventus: "Fanii m-au insultat" » Ironic și la conferința de presă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pihus.magnificus.
pihus.magnificus.  •  09 Noiembrie 2018, 21:45

mourinio ... dovada ca au si altii cocalarii lor . . cam asta-i caracterul ... prea plin de el .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează