INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED-ARSENAL 1-1

VIDEO Remiză pentru nimeni! Meci cu cuțitele pe masă în United-Arsenal: cum arată lupta pentru Liga Campionilor!

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2015 20:23

Derby-ul rundei din Premier League s-a terminat la egalitate, 1-1, după reușita lui Ander Herrera și autogolul lui Blackett, după o centrare a lui Theo Walcott.

Arsenal trage în acest sezon la locul doi din Anglia, însă înfrîngerea de etapa trecută contra celor de la Swansea, 0-1, a încurcat lucrurile pentru tunari și aceștia se duceau pe Old Trafford pentru a recupera din punctele ce o despart de City.

Cei de la United duc lupta lor pentru locul 3, poziție ce duce direct în Champions League.

VIDEO AICI CU GOLURILE

"Diavolii" au dominat prima repriză și au reușit să puncteze la prima eroare defensivă a "tunarilor", cînd Alexis Sanchez nu a mai coborît cu Ander Herrera, iar spaniolul a putut trimite în plasă, după o centrare perfectă a lui Ashley Young din partea stîngă.

După pauză, londonezii s-au trezit, iar Ozil și compania a început să atace. De Gea și Rojo au ieșit accidentați, iar înlocuitorii lor, Victor Valdes și Blackett, aveau să fie implicați în primirea golului.

Walcott a sprintat în dreapta, l-a căutat cu coada ochiului pe Giroud în centrul careului, a centrat pe jos, însă tînărul apărător al celor de la United a deviat nefericit mingea și a trimis-o în poarta catalanului.

Băieții lui Wenger au fost aproape să dea lovitura, însă Giroud a trimis puțin pe lîngă bară la o centrare a neamțului Ozil, iar tabela a rămas la 1-1.

Arsenal mai are 2 meciuri, cu Sunderland și West Brom, dar nu mai depinde doar de rezultatele proprii.

Dacă City va reuși să învingă pe Southampton în ultima etapă, va prinde poziția secundă. United mai are doar șanse teoretice la locul secund. Au nevoie să cîștige în ultima etapă, cu Hull, și Arsenal să se impiedice în ambele meciuri.

Clasament Premier League*
1. Chelsea    84p
2. Manchester City    76p
3. Arsenal    71p**
4. Manchester United    69p
5. Liverpool    62p

* Primele trei locuri merg direct în Champions League, locul 4 merge în preliminariile CL, în timp ce locul 5 asigură participarea în Europa League
**Londonezii au un meci în minus, o restanță cu Sunderland

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează