INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Ronaldo şi Messi, din nou comparaţi » Reacţii diferite în momentul în care un copil a intrat pe teren

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 20:22

Cristiano Ronaldo a pierdut duleul cu Lionel Messi pentru "Balonul de Aur", dar cu siguranţă în urma fazei din meciul cu Granada a punctat în inimile microbiştilor.

Un eveniment din partida cu echipa lui Torje a devenit din nou un motiv pentru ca cei doi au fost comparaţi. De această dată nu pentru prestaţia din teren, ci pentru reacţia pe care au avut atunci cînd un copil a intrat pe teren şi a vurt să-şi îmbrăţişeze idolii.

Portughezul a fost mult mai prietenos şi l-a luat pe acesta de umăr, în timp ce Messi a fost extrem de respingător, fiind foarte speriat de cele întîmplate.

Vezi aici VIDEO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
vl1717
vl1717  •  21 Februarie 2013, 10:41

mai avea umpic si il lua in carca copilu' de 12 ani pe messi=)))))))))))nici nu vreau sa ma gandesc ce ar iesi dintr-un duel umar la umar cu Ibrahimovici:)))l-ar darama pe pitic.

soulasyl
soulasyl  •  21 Februarie 2013, 00:54
Postat de amicu pe 20 Februarie 2013, 21:28

cum zice si Cobra..nu ca ii iau apararea lui Messi...insa sa te prinda cineva de la spate, nu stii cum reactionezi. Pt Messi a mai intrat un suedez si s-a lasat sarutat pe cap.

daca pe urma te stergi de parca persoana care te a sarutat avea ebola mai bine ....

drimmero
drimmero  •  20 Februarie 2013, 21:39

deja s-a ajuns prea departe. oricat de mare ar fi rivalitatea comparatiile de genul asta sunt doar un circ de prost gust!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close