INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Rooney, penalty ratat și penalty transformat! A înscris deja mai mult decât în ultimele două sezoane adunate la Manchester!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2017 09:55

Căpitanul lui Everton are 10 goluri în Premier, 6 în 9 meciuri numai pe Goodison Park. În precedentele două stagiuni, a adunat 5 goluri în 27 de partide pe Old Trafford. Rooney a ratat un penalty și a transformat un altul în victoria lui Everton, 3-1 cu Swansea. 

Rooney s-a întors după 13 ani la Everton și îi arată lui Mourinho ce a pierdut. Luni, căpitanul "caramelelor" a ratat un penalty (Calvert-Lewin a reluat în plasă mingea respinsă de portar), a transformat altul și i-a pasat decisiv lui Sigurðsson. Un sezon neașteptat de bun după ce Manchester aproape că l-a împins să plece.

Wayne, care punctase doar de 4 ori în primele 11 meciuri, a adunat 6 goluri în ultimele 5 etape. Are 10 reușite (cât întreaga echipă a lui Swansea), din care 6 în 9 partide pe Goodison Park.

Rezumatul VIDEO al meciului dintre Everton și Swansea

Mai multe decât a marcat în 27 de meciuri pe Old Trafford (5) în precedentele două sezoane la United!

La 32 de ani, Rooney încă se gândește la recordul lui Alan Shearer. 260 de goluri în Premier League. El are 208, dar încă doi-trei ani de carieră. Va depăși bariera celor 500 de meciuri și poate să devină cel mai prolific jucător din elita Angliei. 

208 goluri a marcat Rooney în 476 de meciuri jucate în Premier cu Everton și Man. United

"Există percepția că transferul lui Rooney la Everton a fost un fiasco. Are 10 goluri, e mai prolific decât Gabriel Jesus, decât toți jucătorii lui Arsenal și decât toți jucătorii naționalei Angliei, cu excepția lui Kane și Sterling" Martin Samuel, jurnalist Daily Mail

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează