CAMPIONATE  ·  ARSENAL - BURNLEY 2-1

VIDEO ”Scăriță” după ofsaid ignorat » Alexis, gol din penalty în minutul 90+8. Dar Koscielny era afară din joc când a obținut lovitura de pedeapsă!

Articol de — Luni, 23 Ianuarie 2017, 00:00

Doar în Premier League mai vezi un asemenea final. Cu două goluri din două penaltyuri în prelungiri! Și Arsenal câștigătoare după 8 minute de extra time!

Click aici pentru VIDEO!

90+3, 1-1. Burnley, cea mai slabă echipă în deplasare din elita insulară, a primit o lovitură de pedeapsă la faultul lui Coquelin. A egalat Andre Gray, declanșând furia lui Arsène Wenger. Eliminat, managerul "tunarilor" l-a împins la intrarea în tunel pe al 4-lea oficial, Anthony Taylor. Francezul și-a cerut scuze după meci.

90++8, 2-1. Chiar și în 10 (Xhaka eliminat în minutul 65), Arsenal a plonjat în atac. A avut și ea penalty. Neobservat de "centralul" Jonathan Moss, ci de asistent. Care a ignorat ofsaidul în care era Koscielny înainte de a fi lovit cu gheata în cap de Mee.

Alexis a transformat cu stil, "scăriță" elegantă pentru victorie. Londonezii sunt pe locul 2 acum, însă departe de liderul Chelsea.Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1