INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

VIDEO Scene cutremurătoare în Franța! Ultrașii au invadat terenul și au bătut jucătorii! "Ne murdăriți tricoul!"

FOTO: Twitter +1   FOTO
FOTO: Twitter

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2018 09:24

Ultrașii lui Lille au invadat terenul și au bătut jucătorii după meciul cu Montpellier, 1-1.

Pepe, golgeterul echipei gazdă, care marcase și sâmbătă, a primit un picior în burtă. Thiago Mendes și Thiago Maia au fost loviți cu pumnii. "Ce vor face? Vor veni după noi acasă?", a întrebat furios antrenorul lui Lille, Galtier.

Din 28 ianuarie nu mai câștigase Lille. Șase meciuri la rând fără victorie, cu trei înfrângeri și trei egaluri. Locul 19, retrogradabil. Ultrașii se adunaseră înaintea meciului, plănuind să se răzbune. Și au făcut-o. Nimeni nu i-a împiedicat.

În tribune, fanii radicali urlau, amenințau: "Ne murdăriți tricoul!", "Dacă retrogradați, vă retrogradăm și noi pe voi". După 1-1 cu Montpellier, pe "Pierre-Mauroy", peste o sută de fani radicali au invadat terenul, hăituind jucătorii. Unii n-au mai avut timp să se refugieze pe tunelul ce duce la vestiare. 

 

"Ce vrem? Să se întâmple o nenorocire?"

Ivorianul Nicolas Pépé, golgeterul lui Lille, cu 8 reușite, care marcase și sâmbătă, a fost prins și lovit cu piciorul în burtă. Brazilienii Thiago Mendes și Thiago Maia au primit pumni. 

Stewarzii au reușit să-i salveze, apoi au făcut "zid" în jurul intrării spre cabine. Antrenorul Christophe Galtier era furios la conferință. "Suporterii sunt nervoși, frustrați, se tem că am putea retrograda, pot înțelege aceste lucruri, dar nu accept violența. Ce vrem? Să se întâmple o nenorocire și apoi să ne scuzăm la tribunal? Putea fi o dramă chiar azi!", a tunat Galtier, întrebând: "Ce vor face? Vor veni după noi acasă? Dacă asta ne așteaptă, mai bine oprim sezonul acum". 

"Nimeni n-a vorbit în vestiar. Sunt toți șocați. Dacă fanii cred că punând presiune fizică pe jucători vor ajuta echipa, le spun că e o prostie, nu ajută pe nimeni. Nu suport să-mi văd băieții loviți" Christophe Galtier, antrenor Lille

"Ceea ce s-a întâmplat e inacceptabil. Sunt două sute de camere video pe stadion, toleranța e zero la violență" Marc Ingla, director general Lille

"Suntem atât de tineri, n-am văzut în fiecare zi asemenea imagini. Există o limită peste care nu se poate trece" Yassine Benzia, mijlocaș Lille

"Nu pricep reacția suporterilor. Cei care vor să ne susțină până la sfârșitul sezonului să vină la stadion, ceilalți să nu se mai întoarcă. Noi credem că ne vom salva" Ibrahim Amadou, căpitan Lille

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
ray51
ray51  •  12 Martie 2018, 10:13

Toleranta la nemunca? E cam greu. Luptati mai mult si cu responsabilitate pentru onoarea voastra si a familei, a orasului, a istoriei acestei echipe, a miilor de platitorti, etc.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  11 Martie 2018, 19:52
Postat de cpt.ahab pe 11 Martie 2018, 12:15

Lucru slab, inși fără nicio valoare socială. Buni de puși la galere. Nu-ți convine ce vezi, du-te acasă( presupunând că ai una) și vezi-ți de viață! A, n-ai viață... Se înțelege, atunci.

GRESIT TOTAL.. CAND PUI PASIUNE PT CEVA..SPORT..FUMEI SAU ORICE ALTCEVA PT CARE MAI SI PLATESTI..ASTA E NORMAL SA SE INTAMPLE..SA TE VAD CE FACI DACA TI DA GARA ..FUMEIA SAU..CEVA LA CARE TII.. ASTA DACA NU CUMVA..SINGURUL TAU TEL IN VIATA E..? SA FACI BANI..ATUNCI..NU ESTI ALTCEVA DECAT..? ..

10202925648180625
Eugen Qy  •  11 Martie 2018, 19:34
Postat de alexzece pe 11 Martie 2018, 15:39

Sunt un rzavratit,un rebel in suflet,dar prostii astia,ultrasii lui peste prajit sunt niste ***,preaslaviti de insi la fel de *** precum ei.Erau asa tari daca dadeau de vreo 11 Ibrahimovic pe acolo?Batea ala la ei ca Mutu la ospatari.

Intr-un fel ai dreptate, dar NICIODATA sa NU SUBESTIMEZI GLOATA INFURIATA ! Niciodata sa nu uiti, CE AU FACUT MINERII, condusi de SECURISTII LUI ILIESCU, LA -celebra deja- MINERIADA DIN IUNIE ;90 !!!!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează