INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO Se alege praful fără Messi și Neymar! Înfrîngere supriză pentru Argentina la debutul preliminariilor CM 2018, Brazilia a pierdut și ea

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 09:46

Marile favorite au pornit cu stîngul preliminariile CM 2018 din America de Sud. Fără Lionel Messi, Argentina a fost învinsă pe teren propriu de Ecuador, 0-2, în timp ce Brazilia a pierdut și ea cu același scor în Chile.

Chiar dacă s-au bazat pe o superechipă, începînd meciul în formula Romero - Roncaglia, Garay, Otamendi, Mas - Biglia, Mascherano, Pastore - Correa, Aguero, Di Maria, argentinienii nu au putut evita o înfrîngere surpriză în absența lui Messi, accidentat.

Click aici pentru VIDEO!

Intrarea lui Tevez după pauză nu a ajutat prea mult ”pumele”, care au fost executate în două minute pe final de meci de Erazo (81) și Caicedo (82).

Eșec și pentru Brazilia

În Chile, Brazilia n-a reușit nici ea să evite înfrîngerea fără Neymar, celălalt star al Barcelonei fiind suspendat. Oaspeții au început în formula: Jefferson - Alves, Miranda, David Luiz, Marcelo - Luiz Gustavo, Elias - Oscar - Willian, Douglas Costa, Hulk.

Click aici pentru VIDEO!

Chile s-a impus în cele din urmă cu 2-0 după reușitele lui Vargas (72) și Alexis Sanchez (90).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
zidane92
zidane92  •  09 Octombrie 2015, 11:00

Chile batea brazilia si daca juca neymar, ma-sa si ta-so in acelasi timp pe teren, chile e cea mai buna din america de sud momentan, argentina? a facut exact ce-am facut noi cu finlanda, i-au luat de sus, au ratat si pana la urma adversarul prinde curaj si te executa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează