INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO și FOTO UPDATE Alertă la Manchester! Stadionul a fost evacuat cu câteva minute înainte de startul ultimului meci al sezonului! În stadion a avut loc o explozie controlată

Sursa foto: Guliver/GettyImages +8   FOTO
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2016 17:19

Meciul dintre Manchester United și Bournemouth, din ultima etapă a sezonului de Premier League, a fost amânat și va fi reprogramat. Suporterii au fost evacuați din cauza unui pachet suspect descoperit în interiorul stadionului.

Surse oficiale au declarat că obiectul descoperit de un membru din staff-ul lui United nu prezenta pericol, deși se asemăna foarte tare cu un dispozitiv exploziv.

update 19:00

Geniștii au provocat în stadion o explozie controlată, notează contul oficial de Twitter al Poliției din Manchester! Operațiunea a avut loc asupra unui obiect care semăna foarte tare cu un dispozitiv exploziv, anunță poliția. 

update 17:45

Anunțul venit din partea clubului: 

"Din cauza unui pachet suspect descoperit în sectorul nord-vestic al stadionului, meciul nu se va mai disputa astăzi, la sfaturile poliției.

Oamenii din stadion sunt sfătuiți să rămână la locurile lor în timp ce zona din fața stadionului este eliberată de fanii care au fost deja evacuați. Mai multe detalii vor fi făcute publice curând."

În jur de 20.000 de fani au fost evacuați de pe Old Trafford cu aproximativ 15 minute înainte de începutul partidei din cauza unui pachet suspect găsit în zona de nord-vest a tribunei, relatează The Independent.

Arena ar fi fost evacuată din cauza unei alerte de "cod roșu", dar spectatorilor nu le-au fost oferite și alte detalii. Oamenii care au părăsit stadionul au fost rugați să se indepărteze de zona în care se află Old Trafford. 

Decizia inițială a organizatorilor a fost să amâne începutul partidei cu 45 de minute, însă ulterior a fost anunțat faptul că meciul va fi reprogramat, la sfaturile ofițerilor de poliție.

"Decizia de a suspenda meciul dintre Manchester United și Bournemouth a fost luată la sfaturile poliției, în urma necesității de a investiga un pachet suspect.

Când vine vorba de probleme de securitate, este cât se poate de evident că Manchester United și Premier League pun pe primul plan siguranța suporterilor și a angajaților.

Premier League va reprograma partida cât mai curând posibil și va înștiința suporterii în acest sens. Întotdeauna este o măsură extremă suspendarea unui meci și, în timp ce ne cerem scuze pentru inconvenientele cauzate fanilor, suntem siguri că, având în vedere circumstanțele, aceștia vor aprecia necesitatea de a lua această măsură." Comunicat Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Mai 2016, 08:24

...ce prostie...alarma falsa...

blatistu49
blatistu49  •  15 Mai 2016, 21:26

baietii lu ANGELA is fac treburile nu degeaba au fost chemati

ottobraun
ottobraun  •  15 Mai 2016, 20:57

au pariat mai multi ca se amana jocul pe sume gigant!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează