INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LITUANIA

VIDEO Tragerea la sorți a fost prea vulgară! Meciurile au fost anulate și Federația și-a cerut scuze

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 19:54

Tragerea la sorți pentru primele două tururi ale Cupei Lituaniei a creat controverse. Totul a plecat de la decizia organizatorilor de a folosi o femeie pentru a stabili lista meciurilor.

O tânără îmbrăcată sexy a intrat într-o capsulă și a trebuit să prindă bilețelele cu numele echipelor pentru a stabili meciurile. Tragerea la sorți a fost transmisă live pe pagina de Facebook a Federației Lituaniene de Fotbal, iar ulterior a fost șters.

„Nu am vrut să ofensăm pe nimeni în nicun fel. Nu vrem să facem o discriminare între sexe şi susţinem drepturile tuturor. Pentru a beneficia de o mai mare expunere, în termeni de marketing, am realizat acest eveniment într-un mod nepotrivit şi regretăm acest lucru.

De asemenea, din cauza unei erori tehnice, împerecherile s-au încurcat şi nu a ieşit un număr egal de echipe. Ne cerem scuze participanţilor, iar tragerea la sorţi va fi repetată”, se arată într-un comunicat publicat de Federaţia din Lituania.

Tragerea la sorți a fost pentru intrarea echipelor din Liga 3 și Liga 4 din Lituania. Celelalte două ligi, în care avem doi români, Liviu Antal și Laurențiu Brănescu, ambii la Zalgiris Vilnius, vor intra în tragerea la sorți în următoarea rundă.

CITEȘTE ȘI:

Ianis Hagi pleacă de la Viitorul! Gică Hagi a confirmat în direct la TV

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  19 Aprilie 2019, 08:51

Iarasi probleme, iarasi din cauza femeilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează