INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Uluitor » Cum a fost luat peste picior antrenorul Barcelonei de către Lionel Messi şi Neymar

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 11:06

Barcelona a pierdut cu 0-1 în deplasarea de la Real Sociedad, însă formaţia catalană a început meciul fără două dintre cele mai importante piese ale echipei.

Luis Enrique a luat o decizie de neînţeles pentru toată lumea în momentul în care a început ultimul meci de campionat cu Lionel Messi şi Neymar pe banca de rezerve. De altfel, cele două staruri au fost surprinse de camerele TV în momentul cînd îl luau pe antrenorul catalanilor peste picior.

Imediat după mingea trimisă în poartă de Jordi Alba, Neymar şi Messi au fost surprinşi zîmbind pe bancă. În acest timp brazilianul i-a şoptit argentinianului: "Du-te la încălzire!", insinuînd că este nevoie de magia lui pe teren. Messi i-a dat apă la moară atacantului de 22 de ani şi s-a făcut că îşi încalţă ghetele pentru a intra pe teren.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
tardelli
tardelli  •  06 Ianuarie 2015, 20:28

Ala e videoclip jignitor ?:)))A fost o gluma buna facuta de Neymar si atat care i-a aratat discret prin semne lui Messi sa iasa la incalzire.

para.para
para.para  •  06 Ianuarie 2015, 17:39

U-LU-I-TOR! Clar, rromanica e singura tara de pe planeta asta care a intrat in stare de SOC. Ghertoii s-au cutremurat, iar bagabelele sunt inmarmurite. Cine stie ce glume aveau in program cei doi, iar je gsepeul a inventat o noua manipulare, o noua minciuna si o noua indobitocire a bietului poporului roman.

alexzece
alexzece  •  06 Ianuarie 2015, 15:23
Postat de titelb pe 06 Ianuarie 2015, 13:24

Respectul il castigi prin deciziile pe care le impui si rezultatele care vin in urma acestor decizii. Antrenorul este si el un slujbas al clubului .

Corect,dar,teoretic,fotbalistii ar trebui sa asculte de antrenor.Prost,idiot,e antrenorul lor.Singurii care pot da afara un antrenor sunt cei de deasupra lor,nu aroganti d-astia de doi lei.Sunt un mare fan Messi,insa atitudinea lui din ultimul timp imi creeaza repulsie.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează