INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Wenger a făcut scandal după înfrângerea cu Stoke: "Am fost furați!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2017 12:54

Arsenal a pierdut cu Stoke, 0-1, iar Arsene Wenger, managerul lui Arsenal, susține că golul egalizator al lui Lacazette a fost eronat anulat pe motiv de ofsaid.

După victoria spectaculoasă în fața lui Leicester (4-3), din debutul campionatului, Arsenal a încasat sâmbătă seară primul duș rece: 0-1 cu Stoke. Pentru managerul Arsene Wenger un eșec nemeritat nu doar din cauza "numeroaselor ocazii pe care le-am irosit", ci și datorită arbitrajului care, în opinia sa, l-a privat de-un punct.

Jese a deschis scorul imediat după pauză (47), iar Lacazette a egalat, dar reușita i-a fost anulată pe motiv de ofsaid (72). O decizie la limită, corectă, dar contestată vehement de Wenger: "Cred că am înscris un gol perfect regulamentar. Arbitrii au văzut ofsaid, însă eu cred că n-a fost. Era o decizie simplă".

Tehnicianul francez putea reclama mai degrabă un penalty neacordat în minutul 20. Faultul lui Diouf asupra lui Bellerin, în careu, a fost clar!

Vezi aici video cu rezumatul meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează