CAMPIONATE  ·  PREMIER LEAGUE

VIDEO Wenger a făcut scandal după înfrângerea cu Stoke: "Am fost furați!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2017 12:54

Arsenal a pierdut cu Stoke, 0-1, iar Arsene Wenger, managerul lui Arsenal, susține că golul egalizator al lui Lacazette a fost eronat anulat pe motiv de ofsaid.

După victoria spectaculoasă în fața lui Leicester (4-3), din debutul campionatului, Arsenal a încasat sâmbătă seară primul duș rece: 0-1 cu Stoke. Pentru managerul Arsene Wenger un eșec nemeritat nu doar din cauza "numeroaselor ocazii pe care le-am irosit", ci și datorită arbitrajului care, în opinia sa, l-a privat de-un punct.

Jese a deschis scorul imediat după pauză (47), iar Lacazette a egalat, dar reușita i-a fost anulată pe motiv de ofsaid (72). O decizie la limită, corectă, dar contestată vehement de Wenger: "Cred că am înscris un gol perfect regulamentar. Arbitrii au văzut ofsaid, însă eu cred că n-a fost. Era o decizie simplă".

Tehnicianul francez putea reclama mai degrabă un penalty neacordat în minutul 20. Faultul lui Diouf asupra lui Bellerin, în careu, a fost clar!

Vezi aici video cu rezumatul meciuluiLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1