INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Zinedine Zidane a impresionat la prezentarea oficială ca antrenor al lui Real Madrid: „Ce am în suflet pentru acest club nu-mi poate lua nimeni!”

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 21:21

Zinedine Zidane a revenit azi oficial la Real Madrid, ca antrenor (Detalii AICI). Francezul a fost prezentat în această seară într-o conferință de presă.

„Știu că e o zi specială pentru toți. Sunt foarte fericit că revin acasă. N-am plecat prea departe pentru că locuiesc aici, în Madrid :) Sunt fericit că voi lucra din nou la acest club imens.

Am plecat pentru că aveam nevoie, pentru mine, dar și jucătorii aveau nevoie de asta. Nu mi-a convenit, dar era nevoie de o schimbare. Așa am crezut, că după ce am luat totul 2 ani și jumătate, era nevoie de altceva.

Acum am decis să revin pentru că m-a sunat președintele, țin mult la el și la Real Madrid așa că iată-mă! După 8 luni, am chef de a reveni în antrenorat.

E o responsabilitate mare. Am jucat în acest tricou, am câștigat multe, dar sunt unul dintre voi. Nu uit ce am câștigat, dar nici de ce am făcut prost. În ultimul sezon am pierdut titlul, Cupa, am luat Liga, dar eu știu unde mă situez. Asta e viața. Sunt lucruri bune și rele, trebuie să le accepți pe toate. Ce am în suflet pentru acest club nu-mi poate lua nimeni, bucuria de a reveni, emoția... Voi face totul pentru ca echipa să meargă bine.

Am avut și alte oferte, dar am vrut să revin aici. Vom pregăti așa cum trebuie finalul de sezon și campionatul următor”, a spus Zidane.

„Traversăm un moment dificil și complex și știm cât suferă fanii noștri. Jucătorii au dat maximum în ultimii 3 ani pentru titluri de neuitat, victorii senzaționale. Totul e irepetabil, au muncit enorm pentru a realiza aceste lucruri.

Din valorile noastre face parte și căutarea permanentă a succesului, avem responsabilitatea de a menține exigența la nivel maxim.

Intrăm într-o nouă etapă cu unul dintre marile noastre simboluri pentru a recupera ne forța și triumfurile. Îi urăm bun venit lui Zinedine Zidane la cel mai bun club din lume. Zinedine, relația ta cu Real Madrid este eternă. Știm că iubești acest club și e o parte importantă din viața ta. Acum 5 zile ți-am propus ai arătat iubirea și loialitatea, toți suntem impresionați de gestul tău, cunoști valorile sfinte ale acestei entități. Zizou, nu uita ziua în care ai semnat ca jucător și antrenor, pentru toți revenirea ta e sinonimă cu a celui mai bun antrenor din lume. Dincolo de trofeele câștigate aici, tu reprezinți măreția lui Real Madrid. Mulțumim că ai acceptat să revii”

Florentino Perez, președinte Real Madrid

 
Rueda de prensa de Florentino Pérez y Zinedine Zidane

DIRECTO: Comparecencia de prensa de Florentino Pérez y Zinedine Zidane. #HalaMadrid | #RealMadrid

Publicată de Real Madrid C.F. pe Luni, 11 martie 2019

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  12 Martie 2019, 07:34

Hala Madrid!

fanucraiova48
fanucraiova48  •  11 Martie 2019, 21:57

HALA MADRID Y NADA MAS

Vezi toate comentariile (2)
Comentează