INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Zlatan barbarul » Ibrahimovici i-a dat o palmă unui adversar

Zlatan (dreapta) îl loveşte mişeleşte pe Aronica
Zlatan (dreapta) îl loveşte mişeleşte pe Aronica

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 05 februarie 2012 22:51

Atacantul lui Milan a venit prin spatele unui coechipier şi l-a lovit pe Aronica (Napoli) pe deasupra umărului lui Nocerino.

Minutul 64 al meciului Milan - Napoli (0-0). Jocul era oprit. Nocerino, mijlocaşul rossonero, se certa cu napoletanii Aronica şi Morgan De Sanctis.

Profitînd că arbitrul Rizzoli nu era atent, Ibrahimovici a apărut în spatele coechipierului său şi, prefăcîndu-se că ţipă la De Sanctis, l-a altoit pe Aronica, pe deasupra umărului colegului. Tare, peste faţă. Uluită, victima a reacţionat, dar nu l-a atins pe agresor, ci pe Nocerino, întorcînd palma primită. Vezi mai jos VIDEO!

Rizzoli nu a observat nimic, dar asistentul său, alarmat de oaspeţi, l-a atenţionat pe "central" de incident. Şi Ibrahimovici a fost eliminat. Un cartonaş la care nici nu a protestat. Suedezul a văzut roşu în faţa ochilor, apoi s-a întors şi a ieşit de pe teren. Aronica, însă, nu a fost şi el trimis la cabine.

2 cartonaşe roşii consecutive a primit Ibrahimovici sezonul trecut în lunile martie-aprilie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
claudiu_nasuk
claudiu_nasuk  •  06 Februarie 2012, 19:40

un jegos..si nimic mai mult... o gluma de fotbalist..

steaua.libera
steaua.libera  •  06 Februarie 2012, 04:50

I-a dat-o cu smen! Pacat, cu el in teren castigam meciul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close