INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

VIDEO Zlatan îl copiază pe Mutu! » "Scăriţă" superbă împotriva lui Bănel Nicoliţă

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 10:58

Zlatan Ibrahimovici a marcat dintr-o "scăriţă" în derby-ul cu St. Etienne, dar PSG nu a reuşit să cîştige împotriva echipei lui Bănel Nicoliţă.

Mijlocaşul român a fost doar rezervă, iar parizienii s-au distanţat rapid în primele 20 de minute după golurile lui Pastore şi Zlatan. Suedezul a marcat din penalty cu un şut puternic, însă arbitrul a dictat repetarea loviturii de pedeapsă pentru că mai mulţi jucători au pătruns în careu. La a doua execuţie, Ibrahimovici a reuşit o "scăriţă" care l-a păcălit pe portarul gazdelor.

Vezi VIDEO cu golurile din St. Etienne - PSG

St. Etienne nu s-a predat şi a egalat după autogolul lui Alex şi reuşita lui Clerc cu 20 de minute înainte de finalul partidei.

PSG rămîne lider în Franţa, cu 5 puncte peste Lyon, ocupanta locului 2, în timp ce trupa lui Bănel are doar două lungimi în spatele ultimului loc de Liga Campionilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează