INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PLAN

Vidici, obiectiv prioritar la Milan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2010 00:00

AC Milan are ţintă principală la vară achiziţionarea unui fundaş care să întărească centrul unei defensive precare din cauza accidentărilor, dar şi a numărului mare de veterani.

 

În acest scop, oficialii "rossoneri" au ca prim obiectiv aducerea lui Nemanja Vidici. Cotidianul englez "Daily Mail" susţine că ei au făcut deja o ofertă către Manchester United, cifrată la 25 de milioane de euro. În principiu, "diavolii" au zis că sîrbul, de care se mai interesează Real Madrid şi FC Barcelona, nu este de vînzare, dar se pare că doresc, de fapt, să obţină o sumă mai mare. Milanezii ar fi dispuşi să supraliciteze, dar nu mai mult de 30 de milioane.

În cazul în care nu se va ajunge la un acord, se va trece la planul B, care-l are în prim plan pe Simon Kjaer, de la Palermo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  02 Aprilie 2010, 19:35

Vidic ar fi o solutie buna pt Milan, dar nu da Galliani atatia bani pt el. mai multe discutii cu fanii AC MILAN din Romania pe : ac milan ro punct c om

 •  02 Aprilie 2010, 15:24

nu vidici,vidic se scrie corect

 •  02 Aprilie 2010, 13:57

M-as mira sa dea atatia bani Milan pentru un fundas care nu e tocmai tinerel. Vidici cred eu ca va mai ramane totusi la Manchester , daca ar fi sa plece probabil ar pleca doar la Real Madrid dar nimic nu e imposibil.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează